News

Descoperire macabră în Vaslui! Cadavrul unei femei dată dispărută, găsit sub un mal de pământ

05.12.2020 | 11:46
Descoperire macabra in Vaslui Cadavrul unei femei data disparuta gasit sub un mal de pamant
Cadavrul unei femei de 75 de ani din Vaslui a fost găsit sub un mal de pământ
ADVERTISEMENT

O femeie din Vaslui, care fusese dată dispărută la finalul lunii noiembrie a fost descoperită moartă sub un mal de pământ. Ea ar fi fost ucisă de partenerul de pahar.

Rudele au anunțat autorităților dispariția femeii doar după două zile pentru că nu era prima dată când bătrâna pleca de acasă, dar a revenit de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Echipe de polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari au căutat-o pe femeie  timp de aproape o săptămână pe raza comunei de domiciliu, dar și în satele învecinate.

Cadavrul a fost găsit după ce presupusul autor și-a recunoscut fapta

Descoperire macabră în județul Vaslui! O femeie în vârstă de 75 de ani, dată dispărută de familie în urmă cu o săptămână, a fost găsită moartă într-un șanț.

ADVERTISEMENT

Cadavrul femeii în vârstă de 75 de ani, dată dispărută în urmă cu o săptămână, era ascuns sub un mal de pământ. Anchetatorii, citați de stirileprotv.ro, spun că bătrâna ar fi fost ucisă de un individ de 49 de ani, din Constanța, care obișnuia să bea alcool cu victima.

Bărbatul, care a fost reținut și este cercetat pentru omor, a recunoscut crima și le-a indicat oamenilor legii unde a aruncat trupul neînsuflețit al femeii.

ADVERTISEMENT

Urmează ca necropsia să stabilească în ce condiții a murit bătrâna de 75 de ani.

Polițiștii din Vaslui au fost alertați pe 28 noiembrie despre dispariție femeii din satul Chircești, comuna Miclești. Ea fusese văzută ultima dată joia trecuta, pe 26 noiembrie, de către nora sa.

Aceasta a anunțat poliția abia după două zile, pentru că soacra sa ar mai fi plecat și cu alte ocazii de acasă, dar s-a întors.

ADVERTISEMENT

Echipele de căutare au cercetat dealurile și pădurile din zonă, iar mai multe echipaje au intrat în gospodarii și au stat de vorbă cu zeci de persoane.

“La fața locului s-a deplasat o echipă operativă cu polițiști de la serviciul de investigații criminale, care împreună cu pompieri, jandarmi și voluntari au desfășurat activități de cercetare și scotocire pe raza comunei și în satele învecinate. În continuare, se fac cercetări pentru a identifica persoana dispărută”, spunea atunci Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt IPJ Vaslui.

ADVERTISEMENT