News
notix pixel id

Descoperire macabră într-un lac din Tulcea: femeie de 29 ani găsită înecată

12.06.2020 | 18:01
Descoperire macabră într-un lac din Tulcea: femeie de 29 ani găsită înecată
O crimă oribilă din Bistrița a fost dată în vileag de copilul făptașilor *foto: adevarul.ro
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 29 de ani a fost găsită moartă într-un lac din Tulcea. Cadavrul femeii a fost văzut de un trecător care a alertat autoritățile.

O femeie din Tulcea a fost găsită moartă, într-un lac

Polițiștii nu au descoperit urme vizibile de violență asupra corpului, așadar cauza morții va fi stabilită în urma necropsiei.

Din primele verificări a rezultat faptul că este vorba despre o femeie de 29 de ani, din judeţul Tulcea, a cărei dispariţie a fost semnalată în după-amiaza zilei de 11 iunie. În urma efectuării cercetărilor, la o primă examinare, nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă asupra cadavrului”, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

ADVERTISEMENT

„În urma efectuării cercetărilor, la o primă examinare, nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă asupra cadavrului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Tulcea, pentru a stabili circumstanţele exacte în care a decedat victima”, a a explicat și purtătorul de cuvânt al instituției, Irina Manolache, conform Digi 24.

Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Tulcea, unde vor fi stabilite circumstanțele exacte în care a decedat femeia.

ADVERTISEMENT

Conform news.ro, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate cauzele și împrejurările în care s-a produs acest eveniment.

Știre în curs de actualizare

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri