News

Descoperire macabră într-un parc din Iași. Un polițist, găsit împuşcat în cap de un trecător

Un polițist de 25 de ani, din Botoșani, a fost găsit mort, împușcat în cap, de către o persoană care se plimba prin parcul Copou din Iași. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.
14.03.2022 | 11:36
Descoperire macabra intrun parc din Iasi Un politist gasit impuscat in cap de un trecator
A fost deschisă o anchetă în acest caz. Credit foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Trupul unui polițist de 25 de ani a fost găsit de un trecător prin parcul Copou din Iași. Lângă acesta a fost găsită și o armă pe care bărbatul ar fi folosit-o pentru a-și pune capăt vieții, notează News.ro.

Tânărul era polițist în Botoșani

Trupul bărbatului de 25 de ani a fost găsit în jurul orei 6 de către un trecător care, ulterior, a alertat autoritățile. La fața locului au ajuns oamenii legii și un echipaj al SMURD.

ADVERTISEMENT

“În această dimineaţă, poliţiştii Secţiei nr. 2 au fost sesizaţi de către o persoană, cu privire la faptul că, în parcul Copou din municipiul Iaşi a observat un tânăr decedat, lângă acesta fiind o armă”, au transmis oamenii legi.

După cum au explicat polițiștii Secției 2 din Iași, lângă trupul polițistului se afla o armă de foc pe care a folosit-o pentru a se sinucide.

ADVERTISEMENT

“În jurul orei 6.05 s-a primit un apel la 112, conform căruia în parcul Copou este un tânăr, aproximativ 25 ani, cu plagă împușcată extremitate cefalică și un pistol lângă el. La locul solicitării a fost trimis echipajul Terapie Intensivă Mobilă (TIM)​. S-a găsit pacient cu leziuni incompatibile cu viața, fără indicație de resuscitare”, după cum explică medicul coordonator al UPU-SMURD Iași, prof. dr. Diana Cimpoeșu.

După ce decesul polițistului a fost constatat, trupul acestuia a fost transportat la IML Iași pentru ca experții în medicină legală să facă o necropsie. De asemenea, polițiștii ieșeni au anunțat deschiderea unei anchete pentru a stabili condițiile în care s-a produs această moarte.

ADVERTISEMENT

Primele informații din acest caz arată că bărbatul era agent al unei secției de poliție din Leorda, o localitate din apropierea orașului Dorohoi, din județul Botoșani. În plus, acesta a fost angajat la începutul anului, din sursă externă.

O altă informație importantă din acest caz care a ajuns în spațiul public arată că arma pe care polițistul ar fi folosit-o pentru a-și lua viața nu îi aparține și că ar fi fost a șefului de post din Leorda.

ADVERTISEMENT
Tags: