News

Descoperire macabră lângă un sat din județul Bihor. Cadavrul unei femei, găsit în saci menajeri

Descoperire macabră în satul Cornițel, din județul Bihor. Cadavrul unei femei a fost găsit pe un teren viran, împachetat în mai mulți în saci menajeri.
25.05.2022 | 19:46
Descoperire macabra langa un sat din judetul Bihor Cadavrul unei femei gasit in saci menajeri
Pe acest teren a fost descoperit cadavrul femeii. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Sătenii au sunat miercuri la 112 și au raportat că la marginea satului din comuna Borod au descoperit cadavrul unei femei. Victima ar putea fi o tânără dată dispărută de familie și căutată de poliţiştii din Cluj.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a preluat cazul

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor. 

ADVERTISEMENT

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin. 

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, se arată în comunicatul remis de Poliţia Cluj.

ADVERTISEMENT

Primele informații despre identitatea femeii dispărute

Conform jurnaliștilor de la ebihoreanul.ro, tânăra dată dispărută se numește Molnár Beáta și este din Târgu Mureş. Despre ea se știe că la sfârşitul săptămânii trecute a plecat din locuinţa pe care o avea în Cluj Napoca.

Nu a fost singură, ci era însoțită de iubitul ei, Boné Ferenc, un bărbat de 43 de ani. Cei doi se îndreptau spre comuna Mărgău, localitatea Răchițele, județul Cluj. De când au plecat împreună, nimeni nu a mai primit vreun semn de la ei.

ADVERTISEMENT

Deplasarea spre Răchițele s-a făcut cu un autoturism Dacia Logan, cu numere de înmatriculare de Arad. Mașina îi aparținea lui Boné Ferenc. La un moment dat, tânăra a postat pe reţelele de socializare o fotografie din Răchiţele.

Sursa citată a notat că nu există nicio informație despre locul în care ar putea fi iubitul tinerei. În acest context, jurnaliștii de la cluj24.ro au scris că locuinţa lui Boné a fost percheziţionată luni de poliţişti.

ADVERTISEMENT

Probleme cu legea pentru iubitul tinerei

El a avut probleme cu legea în urmă cu doi ani. La acea vreme a avut o ieșire foarte violentă, din cauza căreia a fost concediat și condamnat cu suspendare.

Fostul cadru didactic al Universității Sapientia din Cluj-Napoca și-a pierdut locul de muncă după ce la 30 iunie 2020 şi-a agresat fosta prietenă. Totul s-a întâmplat pe stradă, iar atacul a fost extrem de violent.

Ferenc şi-a lovit victima cu pumnii şi picioarele, iar apoi i-a izbit capul de pavaj. În cele din urmă, acesta a fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare cu suspendare, dar și la tratament pentru eliminarea cauzelor care provoacă violenţa.

De asemenea, pe numele lui s-a emis şi un ordin de restricţie. Când a fost condamnat, la 3 martie 2021, el fost obligat de instanță să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunităţii.  Totodată, a fost obligat să frecventeze un program de reintegrare socială, dar şi unul de consiliere psihologică.

ADVERTISEMENT
Tags: