News

Descoperire macabră într-un tren cuprins de flăcări. Parchetul efectuează cercetări în acest caz

06.04.2020 | 11:47
Descoperire macabra intrun tren cuprins de flacari Parchetul efectueaza cercetari in acest caz
ADVERTISEMENT

O descoperire macabră s-a făcut într-unul dintre vagoanele trenului de călători R3535, care mergea pe ruta Brașov – Sighișoara, și care a fost cuprins de flăcări.

Descoperire macabră într-un tren cuprins de flăcări

Duminică seară, trenul de călători care făcea legătura între Brașov și Sighișoara a fost cuprins de flăcări, iar după ce pompierii au reușit să lichideze focul s-a făcut o descoperire macabră.

ADVERTISEMENT

Conform Mediafax, într-unul dintre vagoanele incendiate s-a găsit o persoană carbonizată, iar în acest moment se efectuează cercetări pentru identificarea victimei și stabilirea cauzelor incendiului.

”La data de 05 aprilie 2020, în jurul orei 22.00, dispeceratul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov a fost sesizat prin apel SNUAU 112, despre faptul că la ieșirea din stația CF Augustin spre Racoș, jud. Brașov este un incendiu la unul dintre vagoanele trenului de călători R3535, care circula pe relația Brașov-Sighișoara, firul 1”, anunță reprezentanții Poliției Brașov.

ADVERTISEMENT

Cercetări pentru identificarea victimei și stabilirea exactă a cauzelor incendiului

”Incendiul a fost lichidat de către echipajele de pompieri sosite la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate s-a descoperit o persoană carbonizată. Cadavrul a fost ridicat și transport la Serviciul Județean de Mecidină Legală Brașov pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei reale a decesului”, se mai arată în comunicat.

”În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea victimei și stabilirea exactă a cauzelor incendiului, în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov”, se încheie anunțul autorităților.

ADVERTISEMENT

Acest incident vine după ce în urmă cu o săptămână o explozie a avut loc într-un bloc din Braşov. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, iar o persoană a fost rănită.

Acolo s-au deplasat 6 autospeciale cu apă şi spumă, două autospeciale de salvare la înălţime şi două echipaje SMURD, ulterior fiind suplimentate forţele de intervenţie cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un container multirisc.

ADVERTISEMENT

Toate aceste incidente vin în plină pandemie de coronavirus. Majoritatea eforturilor autorităţilor locale sunt concentrate pe limitarea răspândirii coronavirusului, iar primarii mai multor localităţi au spus că o mare parte a banilor vor merge spre domeniul sănătăţii şi al serviciilor publice.

ADVERTISEMENT
Tags: