News

Descoperire macabră la Iași. O tânără de doar 20 de ani a fost găsită spânzurată într-un dulap

15.03.2021 | 12:47
Descoperire macabra la Iasi O tanara de doar 20 de ani a fost gasita spanzurata intrun dulap
ADVERTISEMENT

Descoperire macabră la Iași. O tânără de doar 20 de ani a fost găsită spânzurată într-un dulap. Femeia închiriase apartamentul în care și-a găsit sfârșitul de curând, iar cel care a dat alarma a fost chiar proprietarul locuinței. 

Laura Ionela Alexandroaia a fost găsită fără suflare în jurul orei 10:30, la data de 14 martie. Echipele medicale au fost chemate de urgență, dar n-au putut decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT

Potrivit medicilor, femeia era moartă de câteva ore. Criminaliștii s-au prezentat și ei la fața locului pentru verificări. Se ia în calcul ipoteza sinuciderii, dar fata nu a lăsat niciun bilet de adio, iar acest lucru îngreunează ancheta.

Descoperire macabră la Iași. O tânără de doar 20 de ani a fost găsită spânzurată într-un dulap

Oamenii legii au deschis un dosar penal: „polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că o tânără a fost găsită spânzurată într-un imobil”.

ADVERTISEMENT

„În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Criminaliștii iau în calcul mai multe variante, însă cea a sinuciderii pare cea mai plauzibilă. Totuși, nu este foarte clar care ar fi fost motivul, iar lipsa unui bilet de adio face lucrurile și mai dificile.

ADVERTISEMENT

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru BZI că tânăra avea o relație cu un bărbat, care nu mai mergea de vreme bună. Ea ar fi decis să-și pună capăt zilelor după o ceartă cu partenerul.

Tot în cursul zilei de 14 martie, cadavrul tinerei a fost transportat la  Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru realizarea necropsiei. În urma acesteia se vor stabili și cauzele decesului.

ADVERTISEMENT

Pentru a afla ce s-a întâmplat, oamenii legii au audiat mai multe persoane. Laura Ionela Alexandroaia era originară din localitatea Slatina, județul Suveava. Tânăra a lucrat o perioadă într-un club din apropierea locului unde închiriase apartamentul.

ADVERTISEMENT