ADVERTISEMENT
News

Descoperire macabră la Timișoara. Cadavrul unui bărbat, identificat plutind pe Bega

Autor: Adrian Baciu | 08.05.2021 | 14:32
Descoperire macabră la Timișoara. Cadavrul unui bărbat, identificat plutind pe Bega
Descoperire macabră la Timișoara. Cadavrul unui bărbat, identificat plutind pe Bega. Sursa foto (ilustrativ): voceatimisului.ro

Descoperire cu adevărat cutremurătoare la Timișoara. Cadavrul unui bărbat a fost identificat plutind pe Bega sâmbătă dimineața.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, autoritățile locale au fost alertate de un cetățean care a văzut cadavrul plutind pe râul din oraș în zona podului din Piaţa Maria.

Acesta a sunat la 112, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri, o ambulanţă şi un echipaj de Poliţie.

Descoperire terifiantă la Timișoara. Trupul unui bărbat, identificat pe râul Bega

Presa locală din Timișoara scrie că victima, a cărei identitate nu a fost încă anunțată, este un bărbat de aproximativ 45 de ani.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost scos la mal de către pompieri, iar criminaliștii efectuează cercetări pentru a-i stabili identitatea și împrejurările în care omul a murit, anunță Opinia Timișoarei.

Tot sâmbătă, un alt cadavru a fost descoperit pe un râu din țară. Pompierii de la Sânnicolau Mare au intrat în alertă după ce, tot printr-un apel la 112, a fost anunţată prezenţa unei persoane înecate în râul Mureş, în apropierea localităţii timişene Igriş.

La fel ca la Timișoara, și în acest caz cercetările continuă pentru a se afla identitatea victimei și modul în care s-a ajuns la deces.

ADVERTISEMENT

Știre în curs de actualizare…

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!