News

Descoperire macabră. O femeie, găsită moartă într-un apartament din București. Era învelită într-un sac din plastic

Descoperire macabră. Cadavrul unei femei, descoperit într-un apatament din Capitală. Corpul neînsuflețit a fost ascuns în lada unui pat dormeză.
03.06.2023 | 22:32
Descoperire macabra O femeie gasita moarta intrun apartament din Bucuresti Era invelita intrun sac din plastic
Corpul neînsuflețit al femeii era ascuns într-o dormeză / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Descoperire macabră în capitală. Cadavrul unei femei a fost găsit într-un apartament din Sectorul 4 în București. Descoperirea macabră a fost făcută sâmbătă, chiar  de proprietarul apartamentului. Corpul neînsuflețit, care se afla într-o stare avansată de descompunere, a fost găsit învelit într-un sac din plastic.

Cadavrul din dormeză

Cadavrul femeii a fost găsit de proprietarul apartamentului din Sectorul 4 al Capitalei, sâmbătă, după ce acesta a sunat la numărul de urgență 112. Polițiștii Secției 16 din cadrul Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, însoțiți de un echipaj medico-legal, au sosit rapid la fața locului.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, cadavrul femeii a fost găsit într-un sac de plastic și se afla într-un stadiu avansat de descompunere. Se pare că femeia locuia în apartament împreună cu partenerul ei, care acum figurează ca suspect în acest caz. De altfel, cadavrul femeii a fost găsit în lada unui pat-dormeză.

Serviciul Omoruri și parchetul fac cercetări

Tot din primele informații , chiria apartamentului nu mai fusese plătită de multă vreme, fapt ce l-a determinat se pare pe proprietar să vină la acest apartament și să facă această descoperire macabră. „În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a comunicat poliția.

ADVERTISEMENT

Cadavre în apartamentele Capitalei

Această descoperire macabră vine după ce, luna trecută, o femeie și un bărbat au fost găsiți fără viață tot într-un apartament din București, în Sectorul 3. Ambele cadavre prezentau urme de violență. Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei au deschis un dosar pentru omor.

Tot în luna mai, corpul neînsuflețit al unei tinere în vârstă de 28 de ani a fost găsit într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei. Părinții fetei îl acuză pe cel ce i-a fost iubit că a ucis-o. Potrivit poliției, cadavrul prezenta multe plăgi înjunghiate, agresorul folosindu-se de un cuțit.

ADVERTISEMENT

Seria neagră a început în ianuarie

Cu o lună în urmă, o femeie a fost găsită moartă într-un apartament din Câmpulung, în județul Argeș. Și în acest caz cadavrul prezenta urme de violență, mai precis în jurul gâtului. Potrivit informațiilor, principalul suspect este chiar soțul femeii.

Seria descoperirilor macabre în apartamente din București a început chiar din luna ianuarie a acestui an, când corpul neînsuflețit al unei femei a fost găsit într-un apartament din Sectorul 4. În acest caz, medicii legiști au spus că femeia a fost bătută crunt până ce și-a dat sufletul. Atipic, se pare că principalul suspect în această crimă este o femeie, cele două având o dispută în legătură cu un bărbat.

ADVERTISEMENT

Vecinii alertează de regulă poliția

Două luni mai tîrziu, în Iași, cadavrul unei femei a fost descoperit într-un apartament din oraș. Victima, în vârstă de 39 de ani, era cunoscută în mediul online și avea mulți urmăritori. Femeia nu mai fusese văzută de ceva vreme iar vecinii, alertați de mirosul suspect din apartament, au fost cei care au anunțat poliția.

Iar la 1 iunie, cadavrul unei femei a fost găsit într-un apartament din Ploiești. Din primele informații, femeia locuia singură într-un apartament la parterul unui imobil. Vecinii au alertat poliția după ce femeia nu mai fusese văzută și nu mai răspundea la ușă, pompierii fiind nevoiți să intre cu forța în locuință.

ADVERTISEMENT
Tags: