News

Descoperire macabră pe o stradă în Tecuci. Polițist de 37 de ani, găsit mort în propria mașină

20.04.2021 | 16:09
Descoperire macabra pe o strada in Tecuci Politist de 37 de ani gasit mort in propria masina
ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Galați. Un polițist de numai 37 de ani a fost găsit mort în propria mașină, în timp ce se afla pe o stradă din zona centrală a orașului Tecuci.

Din primele informații, moartea agentului are cauze medicale. Echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) sosit la fața locului a constatat că bărbatul era în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate la fața locului și în drum spre spital, polițistul nu a mai răspuns și a fost declarat decesul.

Tragedie în Tecuci. Polițist de 37 de ani, găsit mort în propria mașină

Un polițist din județul Galați aflat în timpul liber a fost găsit în stop cardio-respirator în mașina personală. Este vorba despre un tânăr de 37 de ani căruia i s-a făcut rău la volan.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Tecuci, însă medicii nu l-au mai putut salva și au fost nevoiți să declare decesul.

Anchetatorii anunță că, din primele date culese, decesul are cauze medicale. Pe trupul polițistului nu au fost găsite urme de violenţă, spun și reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă.

ADVERTISEMENT

Anunțul Serviciului de Ambulanță Galați după acest caz

Cei de la SAJ Galați, prin vocea directorului medical Mihai Polinschi, anunță că polițistul a fost zărit în mașina personală de către o femeie. Imediat, la locul indicat a ajuns o echipă de la Poliția Locală, iar apoi cei de la salvare.

”O femeie a văzut o mașină cu motorul pornit în zona centrală a orașului Tecuci. La volan era un bărbat de 37 de ani, un polițist în timpul liber.

ADVERTISEMENT

Primii la fața locului au ajuns polițiștii locali, ei au oprit motorul. Apoi, echipajul de salvare a făcut manevre de resuscitare și au transportat bărbatul la spital. Când l-au găsit era în stop cardio-respirator de aproximativ jumătate de oră.

L-au declarat decedat la spital, nu avea urme de violență”, a declarat Mihai Polinschi, directorul medical de la Serviciul de Ambulanță Galați, potrivit Digi24.

ADVERTISEMENT
Tags: