News

Descoperire macabră. Trei adulţi şi un copil, găsiţi morţi într-o locuinţă din Olt

09.12.2020 | 16:06
Descoperire macabra Trei adulti si un copil gasiti morti intro locuinta din Olt
ADVERTISEMENT

O descoperire sinistră a fost făcută în județul Olt. Trei adulți și un adolescent de 13 ani au fost găsiți fără suflare în lucuința lor din localitatea Baldovineşti.

Cei patru oameni nu prezentau urme de violență și au fost găsiți de polițisti după ce un vecin a sunat la 112 pentru că nu reușea să-i contacteze, a explicat Alexandra Dicu, purtător de cuvând al IPJ Olt.

ADVERTISEMENT

Persoanele decedate sunt o femeie de 78 de ani, un minor în vârstă de 13 ani, aflat în plasament, și un cuplu, soț și soție – fiica femei de 78 de ani, ambii în vârstă de 52 de ani.

Descoperire macabră în județul Olt. Cadavrele a patru persoane, găsite în locuința acestora

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş s-au deplasat la faţa locului. Cele patru cadavre nu prezentau urme vizibile de violenţă. Trupurile neînsufleţite au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei”. a adăugat purtătorul de cuvânt, protrivit Agerpres.

ADVERTISEMENT

Reprezentanta autorităților a mai spus că femeia de 52 de ani a fost găsită în baie, iar celelelalte persoane erau așesate pe pat. La momentul de față se efectuază cercetări pentru descoperirea circumstanțelor producerii tragediei și, în cauză, a fost deschis un dosar penal.

Sunt suspiciuni conform cărora moartea celor 4 persoane ar fi fost cauzată de un instant pe gaz folosit la încălzirea apei. Cercetătorii așteaptă rezultatele necropseiei pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii deceselor.

ADVERTISEMENT

Soții de 52 de ani mai aveau un băiat de 24 de ani, fiu biologic. Adolescentul de 13 ani care a pierit alături de ei în  incidentul macabru fusese adoptat din primele zile de viață, după ce mama biologică a acestuia l-a abandonat în spital. Femeia care l-a crescut lucra ca asistent maternal în cadrul DGASPC Olt, la momentul în care băiatul a fost abandonat.

Soții de 52 de ani au decis să-l adopteze pe micuț. „Copilul a fost abandonat în spital şi a fost crescut de această familie, mama biologică nu s-a interesat niciodată de soarta copilului.

ADVERTISEMENT

Era considerat un membrul al familiei, motiv pentru care  doamna, în momentul în care nu a mai fost asistent maternal profesionist, a ales să nu renunţe la copil şi a rămas în familia dumneaei cu plasament familial.  Minorul era bine îngrijit şi regretăm ceea ce s-a întamplat pentru intreaga familie“, a declarat Ioana Ciobanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Olt, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT
Tags: