News

Descoperire macabră! Trupurile a două femei, tranșate într-un frigider. Cine sunt victimele

04.09.2020 | 17:54
Descoperire macabra Trupurile a doua femei transate intrun frigider Cine sunt victimele
ADVERTISEMENT

Descoperire macabră făcută în congelatorul din casa unui bărbat. Povestea începe însă în urmă cu patru ani de zile, atunci când Zahid Younis, în vârstă de 36 de ani, din Canning Town, a bătut-o pe Henriett Szucs până a ucis-o.

În 2018, la doi ani distanță, Mihrican Mustafa, 38 de ani, a fost și ea omorâtă de același bărbat. Acum, oamenii legii aveau să găsească cadavrele celor două femei ținute „la rece”

ADVERTISEMENT

Zahid Younis fusese închis pentru că a lăsat gravidă o fată de 14 ani. Între timp, situația bărbatului s-a complicat foarte mult.

Ce au descoperit polițiștii într-un congelator

Instanța a decis să-l condamne la 38 de ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat pentru uciderea celor două femei.

ADVERTISEMENT

Conform oamenilor legii, Zahid Younis a ucis-o în bătaie pe prostituata maghiară Henriett Szucs, în vârstă de 34 de ani, și i-a pus corpul în congelatorul din apartamentul său.

Nu s-a oprit aici. După alți doi ani, a depozitat în același congelator un alt cadavru. Mihrican Mustafa avea să sfârșească ștrangulată de mâna lui. Era mama a doi copii.

ADVERTISEMENT

Descoperirea macabră a fost făcută după ce poliţiştii au răspuns unei reclamaţii despre ocupantul apartamentului. Din păcate, criminalul avea antecedente de abuzuri asupra femeilor.

Inițial acesta a ajuns la închisoare pentru că a lăsat însărcinată o copilă. Fata avea 14 ani când Zahid Younis s-a căsătorit cu ea într-o moschee.

ADVERTISEMENT

Interesant este că presa locală a scris cum bărbatul nu a manifestat absolut nicio emoție în timp ce verdictele au fost citite.

ADVERTISEMENT
Tags: