Life

Descoperire neașteptată în burta unui chinez. Medicii au fost șocați când i-au deschis abdomenul

09.06.2020 | 11:47
Descoperire neasteptata in burta unui chinez Medicii au fost socati cand iau deschis abdomenul
ADVERTISEMENT

Cazul medical al unui chinez i-a șocat pe doctorii din Guangdong, după ce acesta a ajuns la Spitalul Zhaoqing cu intestinul perforat.

Un pește găsit în burta unui chinez. Pacientul susține că pur și simplu s-a așezat pe el

Pacientul în vârstă de 30 de ani se plângea de dureri cumplite de ceva timp și începea să sângereze tot mai mult. Inițial, acesta credea că avea hemoroizi, însă la o analiză mai atent, medicii au făcut o descoperire de-a dreptul șocantă.

ADVERTISEMENT

În burta bărbatului se afla un pește mort, întreg, din specia Tilapia de Mozambic, care nu e tocmai recomandată de altfel pentru consum.

Înotătoarele peștelui, care s-a zbătut destul de mult în abdomen, i-au perforat intestinul gros, de aici și durerile insuportabile pe care le-a simțit tânărul din Guangdong.

ADVERTISEMENT

Tilapia de Mozambic poate crește până la 40 de centimetri în lungime

După realizarea unei radiograf, unde s-a observat că în burtă se afla acest pește de apă dulce, medicul l-a întrebat pe bărbat cum a ajuns acest animal întreg în corpul său.

Chinezul i-a spus că s-a așezat, pur și simplu pe el, la care doctorul, potrivit publicației Daily Star ar fi afirmat: „Crezi că sunt idiot?”.

ADVERTISEMENT

Medicii au crezut cu greu povestea asta, însă s-au concentrat apoi pe salvarea vieții bărbatului, nemaicontând cum a ajuns, până la urmă, peștele în burtă.

Peștele era prea mare pentru a fi îndepărtat printr-o procedură chirurgicală simplă, de tipul unei endoscopii de urgență, așa că doctorii au fost nevoiți să îi deschidă abdomenul.

ADVERTISEMENT

Peștele a fost scos cu grijă din burta chinezului, iar pe parcursul operației, bărbatul a plâns încontinuu sensibilizându-i inclusiv pe medici.

Tialpia de Mozambic este un pește de apă dulce care poate fi toxic dacă este crescut în ape pline de chimicale. Acesta crește până la 40 de centimetri în lungime și uneori poate depăși cu puțin această dimensiune.

Astăzi, chinezul este în afara oricărui pericol și a promis că data viitoare va fi mai atent când se așază pe ceva.

Vezi aici imaginile cu operația pacientului!

ADVERTISEMENT
Tags: