News

Descoperire neașteptată în podul unui supermarket. O femeie “își construise” o căsuță mică, care avea o cămară și chiar și o debara

Misterul femeii de pe acoperișul unui supermarket. Se pare că femeia își făcuse o adevărată locuință în podul clădirii
11.05.2024 | 17:49
Descoperire neasteptata in podul unui supermarket O femeie isi construise o casuta mica care avea o camara si chiar si o debara
O locuință clandestină a fost concepută de o femeie fără adăpost chiar în podul unui supermarket. Nimeni nu și-a dat seama timp de un an. Sursa foto: Colaj foto / Hepta.ro / Google Maps
ADVERTISEMENT

Zeci de cumpărători se treceau zilnic prin supermarket, însă nimeni nu bănuia ce se petrecea în podul Family Fare din Midland, statul Michigan din Statele Unite. Se pare că o femeie „își făcuse cuib” chiar în podul clădirii.  

Femeia care locuia în podul unui supermarket de un an

Chiar sub semnul lanțului de supermarketuri, o femeie în vârstă de 34 de ani își construise o locuință pe acoperiș și chiar avea un birou echipat cu o imprimantă, a raportat publicația USA Today, citată de Libertatea.

ADVERTISEMENT

Persoana “neinvitată” a fost descoperită de angajații care lucrau la renovarea clădirii. Aceștia au observat un cablu de prelungire care se întindea din zona acoperișului și era conectat la o priză din interiorul magazinului.

Podul clădirii se pare că era de fapt o mică încăpere cu o suprafață de aproximativ trei metri pătrați, situată pe acoperișul supermarketului, suficient cât femeia să conviețuiască.

ADVERTISEMENT

Acolo, ei au găsit un birou, o imprimantă, un spațiu pentru depozitarea hainelor, o mică rezervă de alimente și chiar o plantă de interior, a dezvăluit purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție din Midland, Brennon Warren.

Ce le-a spus femeia polițiștilor

Lucrătorii au alertat conducerea magazinului, care a contactat imediat poliția. Când ofițerii au urcat pe acoperiș pentru a discuta cu femeia, aceasta a venit în întâmpinarea lor, spunând: „Nu vă faceți griji, plec!”.

ADVERTISEMENT

Femeia fără adăpost nu a fost acuzată de nicio faptă, dar a fost îndepărtată de pe proprietate, unde locuise aproximativ un an, a mai preciizat purtătotul de cuvânt, Warren.

Ea a părăsit locul în aceeași zi, dar a trebuit să-și lase în urmă unele dintre lucrurile ei. Magazinul a oferit asistență pentru a o ajuta să-și mute restul bunurilor.

ADVERTISEMENT

După ce a fost descoperită, femeia a fost supranumită “Rooftop” în presa locală. Se pare că fusese văzută de mai multe ori în timpul anului,  „dar nimeni nu știa cu adevărat unde locuiește”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al poliției.

ADVERTISEMENT