News

Descoperire șoc a Poliției! Arme de foc letale, găsite în locuința unui bucureștean din Sectorul 1

24.09.2020 | 22:27
Descoperire soc a Politiei Arme de foc letale gasite in locuinta unui bucurestean din Sectorul 1
ADVERTISEMENT

Polițiștii au găsit, joi, în locuința unui bucureștean din Sectorul 1, un arsenal de arme de foc letale.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost dus la audieri și apoi reținut, scrie Mediafax.

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost reținut de către polițiști

În arsenalul bărbatului se găseau patru arme de foc letale, două arme neletale, muniție și rachete de semnalizare. Acesta a fost reținut.

Potrivit Poliției Capitalei, au fost făcute percheziții într-un dosar aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu privire la nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

ADVERTISEMENT

În clădire au fost găsite și ridicate arme de foc letale, două arme de foc neletale, muniție letală, rachete de semnalizare, precum și alte elemente din această categorie.

Bărbatul nu avea drept de deținere a acestui arsenal.

Acuzatul în vârstă de 43 de ani a fost dus la audieri și apoi reținut.

Cercetările în acest caz continuă pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, în modalitatea de deținere.

ADVERTISEMENT

Persoanele care dețin astfel de arme pot fi deosebit de periculoase. Amintim faptul că, în urmă cu puțin timp, un bărbat a tras cu pistolul într-un centru comercial din Voluntari.

Individul era angajat al centrului comercial și a tras cu pistolul în incinta societății comerciale, după care a plecat cu un autoturism. Polițiștii nu au reușit să îl găsească.

ADVERTISEMENT

„La data de 15 septembrie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale, un angajat a folosit un pistol şi a tras în interiorul respectivei societăţi comerciale. La faţa locului s-au deplasat, imediat, poliţiştii oraşului Voluntari împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase”, a transmis biroul de presă al IPJ Ilfov.

Polițiștii din Ilfov încearcă să îl depisteze pe bărbat, după care se va stabili situația de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

ADVERTISEMENT