Descoperire şocantă! Cadavrele a 22 de migranţi, găsite în mare: “Cînd ne-am apropiat de barcă, corpurile erau la fundul bărcii, în carburant”

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/07/2016, 17:42
Descoperire şocantă! Cadavrele a 22 de migranţi, găsite în mare: “Cînd ne-am apropiat de barcă, corpurile erau la fundul bărcii, în carburant”

Corpurile a 22 de migranţi au fost descoperite miercuri într-o barcă în Marea Mediterană de echipe de salvare care, printre altele, au salvat în timpul zilei peste 550 de persoane, relatează AFP.

Aquarius, o navă închiriată de asociaţia SOS Méditerranée şi Medici fără Frontiere (MSF), a salvat mai mult de 200 de migranţi, a anunţat MSF pe Twitter. Pasagerii, care încercau să ajungă în Italia, “au petrecut multe ore într-o barcă pneumatică cu 22 de corpuri”, a declarat ONG-ul.

“Nu ştim cum au murit. Când echipa s-a apropiat de barcă, corpurile erau la fundul bărcii, în carburant şi apă”, a adăugat MSF.

La rândul lor, gărzile de coastă italiene au anunţat că 354 de persoane au fost salvate de Phoenix, navă închiriată de Fundaţia MOAS (Migrant Offshore Aid Station).

Peste 3.200 de migranţi au fost salvaţi în Marea Mediterană marţi în 25 de operaţiuni. Numărul de migranţi sosiţi în Italia în acest an se ridică la peste 80.000, potrivit Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi (UNHCR). Cei mai mulţi dintre ei sunt africani.

Sursă: www.a1.ro

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×