News

Descoperire șocantă în Cluj. Un copil de 8 ani, dat dispărut în urmă cu 3 zile, a fost găsit mort în mașina tatălui. Bărbatul a fost reţinut

28.07.2020 | 20:10
Descoperire socanta in Cluj Un copil de 8 ani dat disparut in urma cu 3 zile a fost gasit mort in masina tatalui Barbatul a fost retinut
ADVERTISEMENT

Un copil de 8 ani din Cluj-Napoca, care a fost dat dispărut de mama, fiind căutat de Poliţie, a fost găsit mort într-un sat din zona oraşului Turda.

Băiețelul ar fi trebuit să se întoarcă, pe 25 iulie, împreună cu tatăl său dintr-o vacanță în Ungaria. În cursul zilei de marți, trupul său fără viață a fost găsi pe bancheta mașinii tatălui rău.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20.11: Poliţiştii l-au reţinut pe tatăl băiatului, iar acesta va da explicaţii în faţa anchetatorilor. Cel mai probabil, el va fi arestat preventiv.

Copil de 8 ani, dat dispărut în urmă cu 3 zile, găsit mort în mașina tatălui în Cluj

Copilul de 8 ani căutat în ultimele zile de forțele de securitate din județul Cluj, pe numele său Takacs Gyorgy, a dispărut  în urmă cu trei zile. Trupul micuțului a fost găsit fără suflate pe bancheta din spate a mașinii tatălui său, în zona localității Lita.

ADVERTISEMENT

Conform ObservatorNews, cei de la Poliție au fost sesizați de mama băiatului după ce aceasta nu a mai putut lua legătura cu fiul ei încă de sâmbătă seara, când ar fi trebuit să îl recupereze de la tatăl său.

Părinții lui Takacs Gyorgy sunt divorțați de un an, iar băiatul era crescut de mamă, însă mergea periodic la tatăl sau, în Ungaria. Copilul era la tată de la începutul lunii, iar sâmbătă seara, când l-a cerut înapoi, tatăl i-a spus că este mult prea târziu.

ADVERTISEMENT

”Cred că s-a întâmplat ceva foarte grav, copilul meu ori este în pericol ori s-a întâmplat ceva foarte, foarte urât, la care nici nu vreau să mă gândesc la cel mai negru scenariu”, declara mama băiatului, lăsând să se înțeleagă că micuțul poate păți ceva grav.

Principalul suspect de crimă, căutat de forțele de ordine

În acest moment, bărbatul, care a devenit suspect principal în cazul morții copilului, este dispărut, și este căutat de zeci de jandarmi cu câini de urmă pe câmpul din zonă.

ADVERTISEMENT

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, fiind vorba despre o suspiciune de omor.

ADVERTISEMENT