News

Descoperire șocantă în Giurgiu. Cadavrul carbonizat al unei femei, găsit într-o valiză pe un câmp

31.10.2020 | 12:30
Descoperire socanta in Giurgiu Cadavrul carbonizat al unei femei gasit intro valiza pe un camp
ADVERTISEMENT

Cadavrul carbonizat al unei femei, aflat într-o valiză arsă, a fost găsit pe un câmp din județul Giurgiu de către o echipă din cadrul IGPR.

Descoperirea a fost făcută vineri seara, în urma unui incendiu produs pe DN6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, din Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce au găsit cadavrul femeii, cei din Poliție au solicitat trimiterea mai multor criminaliști de la București.

Cadavrul carbonizat al unei femei, descoperit într-o valiză pe un câmp

Cei de la Poliția din Ghimpați au fost sesizați, vineri, 30 octombrie, de către o persoană, că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, a izbucnit un incendiu. În urma intervenției au observat Ziare.com.

ADVERTISEMENT

”La data de 30 octombrie a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Ghimpați au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor este un incendiu, iar în urma intervenției, a observat cadavrul unei persoane.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a identificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%.”, anunță Poliția, într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Trupul carbonizat al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISEMENT

În același timp, Inspectorul General al Poliției Române a trimis o echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică pentru a acorda sprijin de specialitate în anchetă.

ADVERTISEMENT
Tags: