News

Descoperire șocantă într-o benzinărie din București. Un bebeluș, găsit mort într-o toaletă

Un bebeluș, găsit mort într-o toaletă dintr-o benzinărie din Capitală.
02.07.2021 | 17:44
Descoperire socanta intro benzinarie din Bucuresti Un bebelus gasit mort intro toaleta
ADVERTISEMENT

Descoperire șocantă făcută într-o benzinărie din București. Un bebeluș a fost găsit mort în toaleta acesteia. O angajată a fost cea care a găsit cadavrul copilului.

Un bebeluș, găsit mort într-o toaletă dintr-o benzinărie din Capitală. Angajata a chemat Poliția

Bebelușul a fost găsit mort vineri, în jurul orei 14:00. Angajata benzinăriei a fost cea care a alertat autoritățile și a anunțat descoperirea șocantă.

ADVERTISEMENT

La fața locului au sosit polițiștii de la Secția 7 din Capitală și aceștia au confirmat că era, într-adevăr, vorba despre un făt decedat.

”La data de 02 iulie a.c., în jurul orei 14:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către o persoană, angajată la o benzinarie, cu privire la faptul că în baia punctului de lucru a descoperit un făt decedat”, a informat Poliţia Capitalei.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu se știe cum a ajuns copilul acolo sau dacă acesta era deja mort și a fost abandonat de mamă.

Cercetările sunt în toi în acest caz, ele fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

ADVERTISEMENT

Urmează să se stabilească condițiile în care s-a produs acest deces, precum și care sunt cauzele acestuia. De asemenea, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, unde va fi efectuată o autopsie.

O mamă a născut în toaleta unei benzinării și a lăsat copilul acolo

Acesta nu este singurul caz de acest fel. O tânără din Satu Mare a născut în toaleta unei benzinării și apoi a abandonat copilul acolo. De această dată, a fost vorba de un caz fericit.

ADVERTISEMENT

Copilul a fost găsit la timp de angajații benzinăriei, iar salvatorii care au ajuns la fața locului l-au stabilizat. Copilul ar fi fost pus de mamă într-un sac de gunoi și aruncat în tomberon.

Un angajat a auzit plânsetele copilului, iar apoi a alertat autoritățile. Femeia venea din Germania cu un autocar și după ce a născut s-a urcat înapoi în vehicul, dorind să ajungă la Botoșani.

Ea a fost prinsă de oamenii legii și s-a ales cu dosar penal pentru fapta sa. Fetița pe care a născut-o era sănătoasă și avea 3 kilograme la naștere.

ADVERTISEMENT