News

Descoperire șocantă pe insula Ibiza: 10 cadavre, găsite de o echipă care căuta un tânăr dispărut în ianuarie

03.06.2020 | 18:37
Descoperire socanta pe insula Ibiza 10 cadavre gasite de o echipa care cauta un tanar disparut in ianuarie
ADVERTISEMENT

Descoperire de-a dreptul șocantă pe plajele din Ibiza. Nu mai puțin de 10 cadavre au fost găsite de o echipă care căuta un tânăr britanic dispărut în ianuarie, după o furtună de proporții.

Descoperire șocantă pe insula Ibiza: 10 cadavre, găsite de o echipă care căuta un tânăr dispărut în ianuarie

Insula Ibiza, una dintre cele mai populare destinații turistice din lume, a fost scena unor imagini desprinse parcă din filmele de groază.

ADVERTISEMENT

Un număr de 10 cadavre au fost descoperite pe o plajă din Ibiza, dar și în apă, în timpul căutărilor unui tânăr care nu a mai fost văzut din timpul furtunii Gloria, scriu englezii de la Mirror.

În ultima perioadă, autoritățile din Ibiza au început un amplu proces de căutare prin care voiau să dea de urma unui britanic, dispărut pe insula spaniolă în luna ianuarie, când aceasta a fost lovită de furtuna care a făcut ravagii în mare parte din Europa. Ultima dată când a fost văzut, Ben Garland, 25 de ani, se distra pe un jet ski.

ADVERTISEMENT

Până la această dată, tot ce s-a descoperit legat de acest bărbat a fost haina sa, găsită la 300 de metri de țărm, în dreptul stațiunii Punta des Gat. Ceasul și jet ski-ul acestuia aflau într-o zonă cu stânci, unde Ben filmase ultimul clip postat pe rețelele sociale.

În căutarea lui Ben, autoritățile au găsit 10 cadavre

Căutările lui Ben Garland, fără niciun rezultat notabil, au adus în schimb o descoperire macabră. Autoritățile spun că pe insulă au găsit un număr șocant de mare de cadavre. Nu mai puțin de 10 trupuri neînsuflețite au fost depistate în insulă, atât în apă, cât și pe uscat, scrie publicația citată.

ADVERTISEMENT

”Au fost descoperite 10 cadavre, însă niciunul nu era Ben. De fiecare dată când un cadavru este găsit, îmi sună telefonul și inimia mi se oprește.

Însă niciodată nu este vestea pe care am nevoie să o aud. Am avut de ales de la consulat, să aștept identificarea, fie să fiu informat sau să mi se spună imediat, ce se mai găsește un trup, fără a fi făcută identificarea.

ADVERTISEMENT

Am ales să mi se spună imediat. Coronavirusul a venit într-un moment foarte rău. Știam că astfel, căutările vor fi reduse. Din câte știu, acum se fac patrule aleatorii de căutare pe insulă. Este greu să primești actualizări din partea autorităților”, a declarat tatăl băiatului.

ADVERTISEMENT