Life

Descoperire terifiantă în aeroportul din Munchen. Polițiștii au găsit în bagajele unei femei oasele soțului decedat în 2008. Explicația a eliberat-o pe bătrână

05.08.2020 | 21:00
Descoperire terifianta in aeroportul din Munchen Politistii au gasit in bagajele unei femei oasele sotului decedat in 2008 Explicatia a eliberato pe batrana
ADVERTISEMENT

Descoperire de-a dreptul șocantă făcută pe aeroportul din Munchen în bagajele unei femei. Poliția aeroportuară a detectat oasele soțului decedat în anul 2008 cu ajutorul razelor X.

Cadavrele unui bărbat mort acum 12 ani, găsite în bagajul unei femei la controalele de pe un aeroport

Două femei au fost reținute pe aeroport, acestea întorcându-se din Grecia. Presa germană scrie că este foarte ciudat cum de bagajele au trecut de controalele din vama elenă, căci într-unul dintre ele erau oase umane.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea terifiantă a avut loc pe 3 august la centrul de control al echipajelor din aeroportul german.

În urma examinării bagajelor, criminaliștii au fost alertați în legătură cu cele două pasagere, mamă și fiică în vârstă de 74, respectiv 52 de ani.

ADVERTISEMENT

Bătrâna le-a oferit polițiștilor o explicație pertinentă. Nu e vorba de nicio crimă produsă acum 12 ani, ci de ceva mult mai dramatic.

Nemțoaica a susținut în fața anchetatorilor în interogatoriul la care a fost supusă după ce a fost transportată cu duba de la aeroport că rămășițele bărbatului ei erau îngropate în Salonic și tot ce a urmărit ea a fost să le ducă în Germania, țara de origine a mortului, la noul său mormânt.

ADVERTISEMENT

Femeile și-au putut continua voiajul liniștite

Pentru a se apăra, cele două au prezentat un certificat de deces și alte documente emise de autoritățile grecești prin care s-a putut justifica acțiunea lor, scrie Russia Today citând presa germană.

În cele din urmă, poliția germană le-a dat câștig de cauză celor două femei și le-a eliberat din secția de poliție, acestea reușind să îngroape oasele bărbatului în locul său natal.

ADVERTISEMENT

Știrea despre cazul celor două nemțoaice a făcut înconjurul lumii viralizându-se pe rețelele de socializare, în special Twitter.

Așa se explică și cum de au reușit să treacă de controalele elene. Inițial, cum era de așteptat, poliția a suspectat că femeile erau protagonistele unei fapte ilegale, dar n-a fost să fie așa.

ADVERTISEMENT