News

Descoperire terifiantă în Arad. Cadavrul unui bărbat, găsit între liniile de cale ferată. Cine e victima

26.04.2021 | 14:59
Descoperire terifianta in Arad Cadavrul unui barbat gasit intre liniile de cale ferata Cine e victima
ADVERTISEMENT

Descoperire șocantă în județul Arad. Cadavrul unui bărbat care fusese dat dispărut de la domiciliu, a fost găsit între liniile de cale ferată în noaptea de duminică spre luni.

Trupul acestuia, secționat, a fost găsit între liniile de cale ferată din apropierea stației CFR Glogovăț, în noaptea de duminică spre luni, din primele cercetări ale poliţiştilor rezultând că victima a fost lovită de un tren marfar.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, cetățeanul decedat ar fi băiatul unor profesori respectabili din orașul Arad, iar gestul său extrem ar fi fost luat din cauza unor probleme personale.

Cadavrul unui bărbat, găsit între liniile de cale ferată în Arad. Cine e victima

Potrivit celor de la SpecialArad, victima se numește Sorin Prundan, fiul unui cuplu de dascăli din zonă. În ultima vreme, acesta trecerea printr-o depresie severă. O serie de probleme personale l-au adus pe Sorin în această situație.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acesta nu a mai rezistat, iar duminică a plecat de acasă spre supărarea mamei sale care și-a alertat mai multe cunoștințe. Victima tragediei de la Arad figura pe lista ”persoanelor dispărute” după ce mama sa a anunțat și poliția în acest sens.

Despre Sorin, care avea doar 42 de ani, cunoscuții spun că a fost un băiat extraordinar până în momentul în care a căzut victimă depresiei.

ADVERTISEMENT

”Avea două facultăți absolvite și era un băiat extrem de cuminte, foarte la locul lui. Provenea și dintr-o familie bună și era o plăcere să stai de vorbă cu el. A avut unele probleme și din păcate astea l-au afectat atât de tare încât l-au împins să facă acest gest”, afirmă o persoană care l-a cunoscut pentru sursa citată.

Anunțul IPJ în legătură cu tragedia din Arad

Inspectoratul Județean de Poliție Arad a emis un comunicat în care explică amănunțit ce s-a întâmplat în acest caz. Victima ar fi fost lovită de un tren marfar care circula prin zonă.

ADVERTISEMENT

”Azi-noapte, în jurul orei 23, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că, între firele de cale ferată, la aproximativ 150 de m de trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Glogovăț, se află secționat corpul unei persoane. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii de la Poliția Transporturi și un echipaj al ambulanței.

Din primele verificări, a reieșit că este vorba de un bărbat de 42 de ani din municipiul Arad. Se pare că acesta ar fi fost lovit de un tren marfar, care circula pe sensul Glogovăț spre Arad.

În urma impactului bărbatul a decedat. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, bărbatul figura ca dispărut de la domiciliu din dimineața zilei de 25 aprilie. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Arad.

ADVERTISEMENT