Descoperire terifiantă în București. Un polițist, găsit mort în propria locuință. Ce spun anchetatorii

Adrian Baciu   
în HotNews
06/09/2020, 10:00
Descoperire terifiantă în București. Un polițist, găsit mort în propria locuință. Ce spun anchetatorii
Un tânăr din Suceava s-a dat drept polițist și a venit neinvitat la o petrecere. Sursa foto: hepta.ro

Este doliu în Poliția Română. Un fost polițist din București a fost găsit mort în propria casă, după ce mai mulți prieteni au alertat autoritățile prin serviciul 112.

Apropiații decedatului spun că din casa acestuia venea un miros puternic și s-a temut de ce e mai rău. Din păcate, scenariul negru s-a adeverit.

Trupul fostului cadru MAI a fost găsit fără suflare în apartamentul în care ar fi locuit singur, într-un cartier din Sectorul 4.

Un fost polițist, găsit mort în propria locuință din București

Tragedie în Poliția Capitalei. O veste cu adevărat cutremurătoare a fost făcută publică în acest weekend. Un polițist din București a fost găsit mort în propria casă, după ce prietenii săi au alertat autoritățile printr-un apel făcut la 112, anunță ProTV.

Conform spuselor apropiaților, din imobilul fostului polițist venea un miros greu de suportat. În urma primelor cercetări făcute la fața locului, anchetatorii au anunțat ce au descoperit.

Odată ajunși la locuința celui vizat, foștii săi colegi din Poliția Capitalei l-au găsit fără suflare în apartamentul în care ar fi locuit singur.

Când ar fi murit polițistul. Ce spun anchetatorii

Potrivit unor surse juridice din cadrul anchetei, fostul angajat din Poliție, în vârstă de 50 de ani, ar fi decedat în urmă cu aproape o săptămână și nu prezenta urme de violență pe corp.

Totodată, anchetatorii au mai spus despre cazul colegului lor că nu ar fi vorba despre o moarte suspectă, relatează sursa citată.

În același timp, oamenii legii au mai dezvăluit că medicul legist care îi va face autopsia va afla ce anume i-a provocat decesul.

Închide ×