News

Descoperire terifiantă în Constanța. Cadavrul unui bărbat, găsit într-o gură de canalizare

05.04.2021 | 18:09
Descoperire terifianta in Constanta Cadavrul unui barbat gasit intro gura de canalizare
ADVERTISEMENT

Descoperire terifiantă în Constanța. Cadavrul unui bărbat a fost găsit, luni, într-o gură de canalizare aflată la ieșirea din oraș către localitatea Valu lui Traian.

În cursul acestei zile, autoritățile au fost anunțate de faptul că într-un canal de colectare a apei a fost găsit trupul unei persoane. La fața locului s-au deplasat o autospecială din cadrul ISU Dobrogea și o ambulanță a Serviciului Județean.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări, se pare că victima avea domiciliu la intrare în Valu lui Traian, la casele din imediata vecinătate a locului în care a fost găsit fără suflare. În acel puț de canalizare erau și niște bagaje, ceea ce indică faptul că el dormea pe acolo.

Cadavrul unui bărbat, găsit într-o gură de canalizare din Constanța

Luni, 5 aprilie, autoritățile au fost anunțate de faptul că într-un canal de colectare a apei, aflat la ieșirea din Valu lui Traian spre Constanța, a fost găsit trupul unei persoane.

ADVERTISEMENT

Imediat, la locul indicat s-au deplasat o autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța și o ambulanță a Serviciului Județean.

Cadavrul a fost scos de către pompieri, iar cadrele medicale au constatat decesul, stabilind că moarte survenise de mai mult timp, scrie ReplicaOnline.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, oamenii legii au identificat și victima, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, cu domiciliul chiar în localitatea Valu lui Traian.

Sursa citată mai notează că pe corpul bărbatului nu au fost găsite urme de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru a fi stabilite cauzele decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

ADVERTISEMENT

”S-a intervenit cu o autospecială de stingere din cadrul detașamentului Palas pentru extragerea unei persoane dintr-o conductă RAJA, la ieșire din Valu lui Traian spre Constanța”, a declarat Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

ADVERTISEMENT
Tags: