News

Descoperire terifiantă în Galați. Un bărbat a fost găsit spânzurat în Grădina Botanică din oraș

Tragedie la Galați. Un bărbat a fost găsit spânzurat de un gard în Grădina Botanică din oraș.
10.07.2021 | 14:57
Descoperire terifianta in Galati Un barbat a fost gasit spanzurat in Gradina Botanica din oras
ADVERTISEMENT

Grădina Botanică din orașul Galați a fost scena unei descoperiri șocante, vineri seara. Un bărbat a fost găsit spânzurat de gardul complexului.

Corpul neînsuflețit al acestuia a fost observat de câțiva martori. Alertați, cei de la Grădina Botanică au sărit în ajutor, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

ADVERTISEMENT

Un bărbat a fost găsit spânzurat în Grădina Botanică din Galați

Din primele informații, victima, de 74 de ani, ar fi sărit gardul Grădinii Botanice din Galaţi şi a intrat în interiorul complexului. Ajuns aici, el și-a legat ștreangul de un copac chiar de lângă gard, iar apoi și-a luat viața.

Acesta a fost observat de vecinii blocului de lângă parc, care au sărit imediat în ajutor. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

ADVERTISEMENT

”O persoană de 74 ani a escaladat gardul grădinii, după orele de program, în apropierea garajelor. S-a întâmplat chiar în interiorul grădinii, şi-a legat ştreangul de un copac de lângă gard.

Au văzut vecinii, au venit repede şi au tăiat frânghia, însă nu s-a mai putut face nimic”, a spus Mădălin Şerban, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Galaţi, pentru Adevărul.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eveniment dramatic, programul de vizitare al Grădinii Botanice s-a încheiat la ora 18.00, accesul vizitatorilor fiind permis doar până la ora 17.00, mai susţin reprezentanții complexului.

Tragedie și în Argeș: un muncitor a murit electrocutat

Weekend-ul negru din România a continuat sâmbătă cu o altă tragedie. Un grav accident de muncă a avut loc în judeţul Argeş. Un muncitor a murit electrocutat şi alţi doi au fost preluaţi de SMURD.

ADVERTISEMENT

Drama a fost raportată în localitatea Valea Mare Pravăţ din judeţul Argeş. Aici, o betonieră a atins din greșeală firele de înaltă tensiune.

”Un bărbat de 54 de ani, care se afla la capătul echipamentului de turnat, a fost electrocutat şi alţi doi au fost preluaţi conştienţi de către echipajele SAJ şi SMURD. Bărbatul electrocutat a fost declarat decedat”, precizează ISU Argeş.

După ce au atins firele de înaltă tensiune, roţile de pe partea dreaptă ale autobetonierei au luat foc. ”Incendiul este posibil să fi izbucnit după ce echipamentul de turnat betonul (elefantul) ar fi atins firele de înaltă tensiune”, mai precizează ISU Argeş, conform 7Media.

ADVERTISEMENT
Tags: