News

Descoperire terifiantă într-un apartament. Cadavrul unei femei, găsit după patru ani. Mesajul lăsat de aceasta

O descoperire de-a dreptul terifiantă a fost făcută într-un apartament din Anglia. Cadavrul unei femei, mumificat, a fost găsit după patru ani. Mesajul lăsat de victimă.
27.01.2023 | 09:32
Descoperire terifianta intrun apartament Cadavrul unei femei gasit dupa patru ani Mesajul lasat de aceasta
Cadavrul unui femei, în stare mumificată, găsit într-un apartament. Era moartă de patru ani. Sursa foto: DailyStar / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sfârșit cumplit pentru o femeie de 38 de ani din Marea Britanie. Aceasta a murit în propriul apartament, iar corpul său a fost găsit la patru ani distanță.

Cadavrul unui femei, în stare mumificată, găsit într-un apartament. Era moartă de patru ani

Din informațiile prezentate în presa din insulă aflăm că victima, Laura Winham, locuia singură. Aceasta suferea de schizofrenie și avea o locuință socială de la stat.

ADVERTISEMENT

În ultimul ani, aceasta încerca să se îngrijească fără să apeleze la ajutor din partea familie. Ea a fost găsită în mai 2021 într-o ”stare mumificată, aproape scheletică” în apartamentul, de către poliţie şi rude. Informația a apărut abia în prezent, fiind prezentată de publicația DailyStar.

Familia ei lansează acuzații grave în direcția autorităților. Rudele spun că serviciile de asistenţă socială şi de îngrijire nu numai că nu au efectuat controale de rutină în acești ani.

ADVERTISEMENT

Nicky, sora lui Winham, spune că cei de la asistenţa socială și serviciile de sănătate mintală ”au închis ochii” la multiple semne de avertizare privind situaţia sa.

”Toţi cei care au fost în contact cu Laura şi au avut o datorie faţă de ea la un moment dat, pur şi simplu s-au spălat pe mâini şi au uitat-o. A fost abandonată şi lăsată să moară”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

”Am sperat întotdeauna că se starea ei se va îmbunătăți cu ajutorul unui profesionist și că într-o zi vom putea vorbi din nou.

Nu am crezut niciodată, nici măcar o secundă, că vom ajunge să o găsim moartă în locuința ei”, a mai spus sora Laurei, în presa din Regat.

ADVERTISEMENT

Cauza morții femeii de 38 de ani nu a fost stabilită. Autoritățile au identificat-o doar prin fișele dentare. Se crede că ar fi murit în noiembrie 2017.

Ce mesaj lăsase victima înainte să moară

Laura s-a născut cu sindromul Goldenhar și a fost supusă unei operații pe inimă la vârsta de 18 ani. De asemenea, suferea de probleme mintale încă din anii adolescenței.

Abia în mai 2021, familia ei a cerut poliției să pătrundă în apartamentul din Woking, Surrey, după ce fratele ei Roy s-a uitat prin cutia ei de scrisori și a văzut ceea ce credea că este un picior.

Polițiștii intrați cu forța în locuință au găsit mai multe scrisori nedeschise, precum şi scrisori deschise care conțineau facturi.

Marcajele care apăreau pe calendarul ei s-au oprit brusc în noiembrie 2017. Tot acolo, stătea scris mesajul: ”Am nevoie de ajutor!”.

ADVERTISEMENT