Life

Descoperirea emoționantă făcută într-o pădure: “M-a făcut să plâng”

Descoperirea emoționantă care a fost făcută într-o pădure. Mulți au început să plângă când au văzut despre ce este vorba.
01.05.2024 | 07:47
Descoperirea emotionanta facuta intro padure Ma facut sa plang
Locul dintr-o pădure care a stârnit emoție și lacrimi celor care l-au văzut. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

O descoperire emoționantă a fost făcută într-o pădure. A fost postată pe rețelele de socializare, iar cei care au văzut despre ce este vorba s-au mirat și au vărsat lacrimi. Au fost impresionați și de mesajul pe care l-au citit.

Ce descoperire emoționantă a fost făcută într-o pădure

Sunt momente când în mod neașteptat descoperim lucruri care ne lasă fără cuvinte. Ba chiar ne devin o lecție de viață și o sursă de inspirație. Cum ai reacționa, de exemplu, dacă într-o zi ai descoperi mormântul unui câine, într-o pădure?

ADVERTISEMENT

I s-a întâmplat o situație similară unui utilizator al aplicației Reddit. Acesta făcea o simplă plimbare prin pădure, pentru a respira aer curat, și din senin a dat peste locul de veci al unui patruped. S-a emoționat de ceea ce a găsit, dar mai ales de mesajul de pe piatra funerară.

Mormântul era din secolul al XIX-lea, mai exact din 1804, semn că proprietarul a ținut să nu-și arunce bunul prieten la întâmplare, așa cum procedează alți stăpâni, ci să-i ofere un loc unde să se odihnească în pace, relatează The Sun.

ADVERTISEMENT

Mormântul unui câine, descoperit într-o pădure. Ce scrie pe piatra funerară

Pe piatra funerară a mormântului, proprietarul a lăsat câteva cuvinte de recunoștință pentru câinele său. I-a mulțumit pentru loialitatea de care a dat dovadă cât timp a fost în viață și a promis că nu-l va uita niciodată.

mormant
Mormântul câinelui din pădure. Sursa foto: The Sun

 

”Rămas bun, săracule Tiny. Te voi plânge. Ce viitor mai poate fi, dacă tu nu vei fi lângă mine. M-am atașat de tine”, apare notat pe mormântul câinelui, mesajul fiind unul într-o engleză veche. Cu toate acestea, utilizatorii de Reddit l-au înțeles și au mărturisit că au început să plângă.

ADVERTISEMENT

”Este atât de dulce!”/”Atât de drăguț. Mi-a rupt inima în bucăți”/”M-a făcut să plâng”/”A fost pus acolo cu dragoste. Să nu fie săpat mormântul vreodată pentru studii arheologice”/”Locul poate a fost cândva favorizat de patruped”, sunt o parte dintre reacții.

În România, există doar câteva cimitire pentru înmormântarea animalelor. Acestea sunt private. Mai există și posibilitatea incinerării, iar costurile pentru un astfel de serviciu pornesc de la 250 de lei. Pentru a lua acasă cenușa tariful începe de la 400 de lei.

ADVERTISEMENT

Totuși, în Cluj-Napoca se ia în calcul construirea unui cimitir public pentru animalele de companie care mor. Asta pentru a veni în ajutorul  stăpânilor care îi îngroapă în curți sau în diferite locuri din natură, precum pădurile. Clujenii privesc cu ochi buni intenția autorităților locale.

”Animanul de companie devine un membru al familiei impactul și nevoile emoționale atunci când îl pierzi este că și cu ai pierde un membru al familiei. De aici și necesitatea de a găși un loc în care să știi că poți să te întorci, să ți l amintești si să-l comemorezi”, a precizat pentru Observator Stanca Trâmbițaș, iubitoare de animale.

ADVERTISEMENT
Tags:
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă,...
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi....
O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Maria plecase la o rudă şi nu s-a mai întors acasă
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion...
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion Ţiriac. Luxul de care are parte miliardarul român
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să...
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să nu aibă putere, mă. Îi are pe toți la mână”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării