Life

Descoperirea șocantă făcută de o familie care s-a mutat în chirie: ”Era dezgustător și eram disperați”

O familie care s-a mutat într-o casă pe care a închiriat-o a făcut o descoperire șocantă. Ce au putut să găsească doi soți?
29.03.2023 | 23:45
Descoperirea socanta facuta de o familie care sa mutat in chirie Era dezgustator si eram disperati
Descoperirea șocantă făcută de o familie care s-a mutat în chirie. Sursă foto: TikTok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Descoperire șocantă făcută de o familie. Mutarea într-o casă nouă a devenit un adevărat coșmar pentru doi soți și copiii lor. Aceștia au închiriat o casă în Australia, pe Gold Coast și au avut parte de o surpriză neplăcută. S-au chinuit zile în șir pentru a elucida misterul.

Ce a găsit o familie în baia unei case închiriate

Nu de puține ori se întâmplă ca diferite persoane să aibă parte de lucruri neașteptate atunci când aleg o nouă locuință. Pe de altă parte, experiența pe care această familie a avut-o cu siguranță îi va pune pe gânduri pe mulți.

ADVERTISEMENT

Julia Lang-Malone, alături de soțul și copiii ei, au închiriat anul trecut o casă. Din baie însă, venea constant un miros cât se parte de îngrozitor. Niciunul dintre membri familiei nu putea să își dea seama de unde vine însă acesta și nici cum să îl elimine.

Iată că după lungi căutări, misterul a fost elucidat. Julia Lang-Malone a găsit în spatele cadrului de la duș mii de mucuri de țigară ascunse. Acestea erau umflate deja, având în vedere că cel mai probabil stăteau acolo de ceva timp. De asemenea, mirosul era și mai proeminent.

ADVERTISEMENT

Iar aceasta nu a fost singura surpriză neplăcută. Ulterior, femeia și-a dat seama că persoanele care au stat în chirie anterior erau fumătoare. Evident, acestea fumau în casă. Mirosul era însă atât de puternic încât intrase până în pereții și în covoarele casei respective.

Iar pentru a scoate mucurile de țigară din spatele cadrului de la cabina de duș, evident că dușul a fost nevoie să fie demontat. Într-o postare pe TikTok, Julia Lang-Malone susține că a fost nevoită să distrugă tot dușul, însă nu a avut de ales.

ADVERTISEMENT
@radhauswife

Replying to @ThisIzMe-Peta1979 Weve done unrepearable damage but we got in 😅

♬ original sound – Jules

Descoperirea șocantă făcută de Julia

De asemenea, aceasta a mai explicat că mirosul era dezgustător. Pe de altă parte femeia nu a înțeles cum puteau fuma foștii chiriași în casă. Asta în condițiile în care lângă baie este un balcon, astfel că aceștia puteau să iasă în aer liber, fără a mai afuma casa.

”Practic, am distrus tot dușul – ceea ce este o dezamăgire – pentru a avea acces la mucurile de țigară, dar nu am avut de ales pentru că era dezgustător și eram disperați. Ceea ce este cel mai enervant este că există un balcon la doi pași de baie, dar sunt mii de țigări în baie”, a mărturisit femeia.

ADVERTISEMENT

În același timp, ea a mai povestit că un covor a devenit verde de la nicotină. Lemnul din casă s-a degradat și el și era galben, iar nicotina a ajuns să scurgă pe pereți. Evident, țigările au lăsat și câteva urme pe anumite covoare. Există urme de arsuri în mai multe zone din casă.

”Fumau în toată casa. Tot covorul de la scări până la etajul al doilea a devenit verde de la nicotină. Tot lemnul din casă era galben, nicotina se scurgea pe pereți. Nu am mai văzut așa ceva. Și sunt arsuri de țigări pe covorul din dormitorul matrimonial”, a mai povestit Julia.

ADVERTISEMENT