Life

Descoperirea șocantă făcută în urechea unei femei, după ce a ajuns la spital cu mari dureri. Ce au găsit medicii

Descoperire șocantă făcută în urechea unei femei. Aceasta a ajuns la spital cu mari dureri, însă nu avea să știe care era cauza.
28.04.2023 | 11:41
Descoperirea socanta facuta in urechea unei femei dupa ce a ajuns la spital cu mari dureri Ce au gasit medicii
Descoperirea șocantă făcută în urechea unei femei. Sursă foto: Pinteret, Huidong County People's Hospital / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a găsit în urechea unei femei? Cu siguranță nici măcar medicii nu se așteptau la o astfel de descoperire. Aceasta a ajuns la spital cu dureri mari și avea să rămână șocată de ce i-au spus specialiștii.

Descoperirea șocantă făcută în urechea unei femei

O femeie din China a mers la spital din cauza unor dureri puternice. Aceasta auzea constant un bâzâit deranjant, însă nu știa de unde putea să vină. În momentul în care medicii s-au uitat în urechea ei însă, aceștia au fost de-a dreptul șocați.

ADVERTISEMENT

Și totuși ce a putut să se ascundă în urechea unei femei? Un păianjen care de altfel și-a făcut și un cuib peste timpan. Femeia în vârstă de 40 de ani a rămas și ea șocată în momentul în care a primit vestea.

Pentru un diagnostic corect, medicii au folosit un endoscop. Aceștia aveau să vadă un păianjen care își creștea o colonie de pui în urechea femeii. De ce a fost nevoie de timp pentru un astfel de diagnostic? Medicul Departamentului de Otorinolaringologie, Han Xinglong, a explicat situația.

ADVERTISEMENT

Specialistul susține că pânza făcută de păianjen arăta foarte asemănător cu un timpan. De asemenea, la începutul investigației nu se putea observa nimic ciudat. De abia în momentul în care medicii s-au uitat mai atent și-au dat seama ce este în neregulă.

„Pânza făcută de acest păianjen este foarte asemănătoare cu timpanul. Când endoscopul urechii a intrat pentru prima dată, nu s-a găsit nimic anormal”, a spus medicul, conform Mirror. Din fericire, finalul poveștii a fost unul fericit.

ADVERTISEMENT

Ce au găsit medicii în stomacul unei adolescente de 13 ani

Potrivit sursei citate, femeia a suferit doar leziuni minore la nivelul canalului auditiv. De asemenea, ea a avut norocul ca păianjenul respectiv să nu fie otrăvitor. Astfel, riscurile au fost unele cu mult mai mici.

Amintim că la finele anului trecut, o altă descoperire șocantă avea să îi îngrozească pe medici. Totul s-a întâmplat în Mumbai, India, iar protagonista a fost o adolescentă de doar 13 ani. Aceasta a ajuna la spital cu stări de greață, dar și vărsături.

ADVERTISEMENT

Ulterior, medicii aveau să rămână oripilați. I-au făcut o ecografie, iar mai apoi și-au dat seama că în stomacul acesteia se afla o bilă uriașă, sub forma unei mingi de rugby. Tânăra a fost operată de urgență, iar finalul a fost unul cât se poate de fericit.

ADVERTISEMENT