News

Descoperit în pădure, deși lumea îl credea mort de 5 ani! Bărbatul se ascundea

04.08.2020 | 20:28
Descoperit in padure desi lumea il credea mort de 5 ani Barbatul se ascundea
ADVERTISEMENT

Descoperit în pădure, deși lumea îl credea mort de 5 ani! Este povestea lui Ricardas Puisys, un britanic din localitatea Wisbech, Cambridgeshire.

Toți cunoscuții știau despre el că a fost ucis, doar că la 5 ani distanță totul a luat o întorsătură incredibilă. Bărbatul a fost găsit într-o pădure din centrul Angliei, unde se ascundea.

ADVERTISEMENT

Totul a început în septembrie 2015, atunci când Puisys, în vârstă de 35 de ani, a dispărut. Poliția a organizat multiple căutări și, în cele din urmă, a deschis o anchetă pentru crimă.

Lumea îl credea mort, dar el se ascundea în pădure

Culmea, un bărbat a fost arestat în legătură cu uciderea lui Puisys. După multe ore de anchetă, acesta a fost pus în libertate.

ADVERTISEMENT

Poliția nu a mai avut ce face și a lansat mai multe apeluri publice pentru obținerea de informații legate de bărbat. Totul a fost însă în zadar.

Ofițerii afirmă că Puisys era un zilier care muncea în jurul orașului Wisbech, descriindu-l drept o persoană care trăia de pe o zi pe alta, neavând rude apropiate în Regatul Unit.

ADVERTISEMENT

Câteva selfie-uri aveau să dea ancheta peste cap. Acestea au fost încărcate în luna noiembrie a anului trecut și inspectorul-șef al diviziei de criminalistică din cadrul poliției locale a început să pistoneze situația.

A descoperit că acest cont folosea numele bărbatului și avea 69 de prieteni, printre care se aflau și membri ai familiei sale. În ciuda acestor informații noi, ofițerii nu au reușit să confirme că bărbatul se află încă în viață.

ADVERTISEMENT

După mai multe tentative de a intra în legătură cu el, inspectorul-șef Rob Hall a anunțat că bărbatul a fost găsit, afirmând că “timp de aproape cinci ani dispariția lui Ricardas a fost un mister total până la sfârșitul lunii iunie, când am primit informații care ne-au ajutat să îl găsim”

Oamenii legii spun că Puisys a fost găsit într-o lizieră unde locuia și se ascundea intenționat. “Acum credem că Ricardas a luat decizia de a fugi după ce a fost victima unei infracțiuni, fiind anterior supus exploatării”, au mai spus polițiștii

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: