Sport

Descriere incredibilă făcută de Florentino Perez starului de la PSG: “Acesta nu este Mbappe pe care am vrut să-l aducem”

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a condamnat refuzul lui Mbappe de a participa la o ședință foto cu naționala Franței.
23.09.2022 | 11:12
Descriere incredibila facuta de Florentino Perez starului de la PSG Acesta nu este Mbappe pe care am vrut sal aducem
Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a încercat să-l transfere în două rânduri pe Kylian Mbappe. colaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ecourile ratării transferului lui Kylian Mbappe de către Real Madrid încă mai stârnește ecouri în Spania. Invitat în cadrul unei cunoscute emisiuni sportive, președintele “galacticilor”, Florentino Perez, a explicat cauzele pentru care atacantul francez nu a mai ajuns pe Santiago Bernabeu.

Florentino Perez: “Nu am înțeles de ce a fost apelat de președintele Franței”

“Visul lui era să joace la Real Madrid, noi am vrut să-l aducem în august, dar nu l-au lăsat să plece, a tot spus că vrea să joace la Madrid și cu vreo 15 zile înainte ca situația să se schimbe. Pe de o parte din cauza presiunii politice și pe de altă parte, a celei economice. Ne-au spus că s-a schimbat. Nu a vrut să facă un act de sponsorizare comun, m-a șocat, fotbalul este un sport colectiv, nimeni nu poate fi diferit.

ADVERTISEMENT

I s-a oferit să fie liderul proiectului la club… Mi-am zis că acesta nu este Mbappé pe care am vrut să-l aduc, este altul, care a trebuit să-și schimbe visul. Este foarte tânăr, presiunea ne afectează pe toți, președintele Republicii l-a contactat, și asta afectează un puști, cu toate că nu am înțeles de ce a fost apelat de președintele Franței.

Sunt mai multe cluburi, iar dacă președintele dorește ca el să aibă succes, poate avea într-o echipă sau alta. Zidane a venit la Madrid, Benzema este un uriaș… Nu știu de ce s-au întâmplat aceste lucruri”, a povestit Florentino Perez.

ADVERTISEMENT

Președintele Realului a continuat: “S-a schimbat, i s-au oferit alte lucruri, au pus presiune pe el și este deja un alt fotbalist. Nu este nimeni la Real Madrid deasupra clubului. Este un mare fotbalist, poate câștiga mai mult decât alții, dar este un sport colectiv și avem valori și principii pe care nu le putem schimba.

mi este drag, dar presiunea l-a făcut să-și schimbe circumstanțele și nu este ușor. Cred că mama lui și-a dorit să vină la Real Madrid pentru că era visul lui de mic. Am înțeles că mamei lui i-a fost rușine.

ADVERTISEMENT

“Niciun jucător din istoria lui Real Madrid nu a fost deasupra celorlalți”

Am văzut că nu era Mbappé cel pe care mi l-am dorit. Niciun jucător din istoria lui Real Madrid nu a fost deasupra celorlalți și acesta este un joc de echipă și nu vom face niciun compromis care să pună echipa în pericol”

Florentino Perez și-a expus și punctul de vedere cu privire la motivele pentru care Mbappe a refuzat oferta de semna cu Real Madrid: “S-a prelungit semnarea și s-a răzgândit. Nu este ușor când te cheamă Președintele Republicii, primarul Parisului, și ți se spune să nu pleci… Asta în Franța. Și apoi în Qatar îți oferă niște lucruri care te înnebunesc puțin, îți oferă o influență disproporționată asupra aspectului sportiv pentru un jucător…”

ADVERTISEMENT

Conducătorul “galacticilor” a comentat și situația recentă în care Kylian Mbappe a refuzat să participe la o ședință foto alături de ceilalți colegi din naționala Franței.

Florentino Perez: “Un jucător nu este cântăreț sau actor de film, el face parte dintr-un colectiv”

“Un jucător nu este un cântăreț sau un actor de cinema, el este un jucător al unui grup în care toți au condiții egale, nimeni nu este mai presus de ceilalți. Cred că ceea ce l-a putut influența cel mai mult este presiunea politică, înțeleg că ar fi foarte blocat. Toată viața a spus că visul lui este să joace la Madrid și până la urmă… s-a terminat foarte rău. Nu mă pot gândi că Regele sună aici să decidă la  Betis ce jucător să nu plece”, a afirmat Florentino Perez.

Întrebat și dacă Zinedine Zidane ar putea să o antreneze pe Paris Saint-Germain, șeful Realului a răspuns: “Mereu am auzit că este un om pentru Real Madrid și pentru naționala Franței. Dar și-ar putea schimba părerea.”


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Nice: 2,00 este cota pentru “echipa care va câștiga ambele reprize – PSG”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT