Simona Halep

Deși e favorită 1, Simona Halep are o cotă uriașă la câștigarea trofeului WTA Doha

14.02.2019 | 11:29
Desi e favorita 1 Simona Halep are o cota uriasa la castigarea trofeului WTA Doha

Jucătoarea de tenis Simona Halep are o cotă uriașă la câștigarea trofeului WTA Doha și asta deși este principala favorită a competiției. Românca este calificată în sferturile de finală ale competiției din capitala Qatarului, acolo unde are de apărat semifinala de anul trecut.

Simona Halep a devenit principala favorită a turneului de la Doha, după ce japoneza Naomi Osaka a decis să nu participe. Fostul lider mondial a fost direct acceptată în turul secund al competiției, a învins-o lejer pe Lesia Țurenko  și astfel de luni va urca pe locul 2 în clasamentul WTA.

Simona Halep salută publicul de la Doha după victoria cu Lesia Țurenko
Simona Halep salută publicul de la Doha după victoria cu Lesia Țurenko

Simona Halep, cotă uriașă pentru câștigarea turneului WTA Doha

Deși este principala favorită și vine după un weekend magnific în Fed Cup, casele de pariuri îi dau o cotă uriașă pentru câltigarea turneului WTA Doha. Bokkmakerii oferă în acest moment cotă 3,00 ca Simoha Halep să se impună în fața Qatarului. Cota pare mare, dar ea este văzută în continuare cu prima șansă la victoria finală, fiind urmată de Angelique Kerber, cotă 3,75, Elina Svitolina, cotă 5,50, și Kiki Bertens, cotă 6,50.

Cota este una foarte mare ținând cont că multe dintre jucătoarele importante s-au retras de la turneul din Qatar, iar cele rămase în cursă nu par a fi adversare de care Halep să se teamă foarte tare. Pe această listă le regăsim pe Karolina Pliskova (Cehia), Ashleigh Barty (Australia), Caroline Garcia (Franța), Caroline Wozniacki (Danemarca) şi Petra Martic (Croația).

În sferturile de finală de la Doha, Simona Halep o va întâlni pe jucătoarea germană Julia Goerges. Partida se va disputa joi, în jurul orei 18:00, fiind al treilea programat pe arena centrală. Cea mai bună tenismenă din România, care conduce cu 2-1 în meciurile directe cu Goerges, va evolua cu învingătoarea partidei dintre Elina Svitolina și Karolina Muchova dacă va accede în semifinale