Life

Deși e măritată, Roxana Vancea și-a arătat tatuajul din zona intimă. Cum a fost surprinsă

08.10.2020 | 14:30
Desi e maritata Roxana Vancea sia aratat tatuajul din zona intima Cum a fost surprinsa
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute figuri feminine din showbiz-ul de la noi și a trecut prin transformări foarte mari și în ultima perioadă.

Celebra brunetă s-a măritat, atunci când nimeni nu se mai aștepta, și de ceva vreme se consideră o femeie la casa ei. Cel care i-a furat inima și a convins-o să ajungă până la altar este Dragoș, un tânăr antrenor de fitness.

ADVERTISEMENT

Relația ei din prezent pare să fie una foarte fericită, iar cei doi se împacă foarte bine și efectuează foarte des escapade împreună.

Roxana Vancea și-a prezentat tatuajul din zona intimă și a surprins pe toată lumea

Roxana Vancea este o femeie măritată și la casa ei de câteva luni de zile. Dragoș, soțul ei, are un băiețel pe nume Milan, dintr-o relație anterioară, motiv pentru care micuțul petrece foarte mult timp cu tatăl lui.

ADVERTISEMENT

Acest detaliu pare să fi fost și pe placul Roxanei Vancea, care adoră să stea cu băiatul partenerului ei de viață și pare să fie la rândul ei foarte dedicată ca acestuia să nu îi lipsească absolut nimic.

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac traversează în prezent o perioadă foarte frumoasă a vieții ei, iar din imaginile postate de brunetă pe Instagram se poate remarca și faptul că își trăiește și acum la maximum clipele. Momentul în care aceasta a spus un “Da” foarte hotărât și a ajuns în fața altarului a fost marcat în primele luni ale anului.

ADVERTISEMENT

“Mi se pare că viaţa mea nu s-a schimbat. În afară de un soţ şi un copil, nu e nimic nou. M-am măritat şi am şi copil. Este copilul soţului meu, iar eu acum sunt mămica unui copil superb. Fac faţa acestei situaţii cu brio. Copilul ne ţine mereu în priză.”, mărturisea Roxana Vancea la scurt timp de când îmbrăcase rochia de mireasă.

Pentru vedeta de 30 de ani lucrurile într-adevăr nu s-au schimbat foarte mult. Chiar dacă are un nou statut de ceva timp, cel de femeie măritată, bruneta încă se bucură de toate lucrurile și activitățile care îi fac mare plăcere. Un astfel de exemplu pare să fie și una dintre cele mai noi postări ale sale, de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Deși e măritată, Roxana Vancea și-a arătat tatuajul din zona intimă. Cum a fost surprinsă (2)
Roxana Vancea și-a arătat tatuajul din zona intimă, fiind vorba despre un desen cu un fluture

În respectiva imagine Roxana Vancea apare cu un detaliu intim la vedere. Mulți au fost surprinși că ea încă obișnuiește să se afișeze în acest mod și au remarcat și tatuajul pe care aceasta a ales să și-l deseneze pe piele, sub linia de la bikini. Totodată, pare să fie vorba despre un desen ce reprezintă aripile unui fluture, Roxana Vancea fiind cunoscută și pentru tatuajele sale nonconformiste pe care și le-a făcut în timp.

ADVERTISEMENT