News

Deși i-a jurat credință lui Brigitte Sfăt, Florin Pastramă iubește o altă femeie! Este tot o concurentă de la Ferma

04.04.2019 | 21:20
Desi ia jurat credinta lui Brigitte Sfat Florin Pastrama iubeste o alta femeie Este tot o concurenta de la Ferma

Cu toate că Florin Pastramă i-a jurat credință și respect Brigittei Sfăt chiar în biserică, acesta se iubește cu o altă femeie. Cea care i-a furat inima este și ea concurentă la Ferma. Idila formată la emisiune dintre fosta soție a lui Ilie Năstase și vărul soției lui Pepe continuă să uimească. Deși au dat cu piciorul la tot ce aveau acasă și și-au trăit ca doi adolescenți iubirea,  se pare că a treia persoană nu a întârziat să apară să o distrugă. Cine este femeia cu care a înlocuit-o în inima lui pe Brigitte?

Florin Pastramă se iubește cu o altă femeie, concurentă și ea la Ferma!

Florin Pastramă i-a declarat iubire nemărginită și respect neclintit Brigittei Sfăt, dar, din păcate, nu s-a prea ținut de cuvânt.  Chiar când a crezut că și-a găsit jumătatea, Otniela i-a aprins călcâiele lui Florin Pastramă, cel care-i va face niște declarații de necrezut în ediția din seara aceasta.

Fosta doamnă Năstase nici nu știe ce o așteaptă, mai ales după ce proaspătul cuplu și-a făcut un jurământ la biserică . Din nefericire, Brigitte  rămas “fără acoperire” acasă, din cauza săruturilor pătimașe cu vărul soției lui Pepe.

Florin Pastramă este atras de Otniela, cu toate că i-a jurat iubire lui Brigitte Sfăt
Florin Pastramă este atras de Otniela, cu toate că i-a jurat iubire lui Brigitte Sfăt

Remus Boroiu, despre relația dintre Brigitte și Pastramă

“Ce să spun…Pastramă este cel ma potrivit bărbat din casă pentru Brigitte și viceversa. Cred că ea a găsit ceva mai profund în Pastramă, cu toate că el nu e sigur de asta. Ei cresc într-o zi cât alții într-un an. Patramă își schimbă părul, dar năravul ba.

El a jurat multe în casă, n-aș pune bază pe asta. Revenirea acasă a fost plăcută și dureroasă, mi-aș fi dorit să mai stau. Dacă atât a fost să fie pentru mine, asta e. Dacă prietenii mei, Diana și Marius mai sunt încă acolo, vreau să trăiesc experiența prin ei până la final”, a declarat fostul concurent de la Ferma, remus Boroiu.