Life

Deși nu doarme vara și e pe litoral, Connect-R ar cam fugi de val: „Aș alege muntele 100%”

Connect-R are o legătură cu marea doar din punct de vedere profesional. Artistul s-a săturat de balamucul de pe litoral, iar acum preferă muntele. Ce nebunii a făcut la 18 ani?
01.08.2022 | 16:48
Desi nu doarme vara si e pe litoral ConnectR ar cam fugi de val As alege muntele 100
Connect-R, cântăreț cu mare priză la... mare. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Interpretul hit-ului „Eu vara nu dorm”, care face furori chiar și astăzi pe litoralul românesc a început să nu mai fie un prieten al mării. Connect-R a spus într-un interviu pentru emisiunea „Star la mare fiță” de la Antena Stars că în ultima vreme a devenit un om al muntelui.

Amintirile lui Connect-R: „Ne-am mințit gagicile că suntem plecați”

Artistul și-a amintit cu ocazia interviului oferit pentru postul de televiziune menționat și de cea mai mare nebunie pe care a făcut-o la 18 ani legată de mare.

ADVERTISEMENT

Cântărețul are și un record pe care puțini artiști l-au mai bătut. A fost o perioadă în viața lui în care hit-ul „Eu vara nu dorm” era atât de ascultat încât a cântat în fiecare seară pe litoral, timp de 52 de zile la rând.

Odată cu trecerea timpului, Ștefan Relu Mihalache a început să nu mai fie un mare fan al petrecerilor de pe nisipul fierbinte, spune el, pentru că s-a maturizat.

ADVERTISEMENT

„Țin minte că am plecat cu un verișor spre Constanța. Ne-am mințit gagicile că suntem plecați (n.r.: în altă parte). Am mers la mare doar eu cu el.

Ne-am luat casetofonul cu noi. Până la urmă ne-au prins pentru că am sunat de pe un telefon fix. Era prefixul de Constanța”, este una din nebuniile făcute de Connect-R în tinerețe.

ADVERTISEMENT

Tăticul piesei „Eu vara nu dorm” preferă somnul și muntele

„Aș alege muntele 100%. Mi se pare că muntele te interiorizează. Îți dă siguranță mai mare, parcă ești protejat. Marea pare instabilă, pare variabilă din cauza valurilor.

Ba e liniștită, ba e zbuciumată. Acuma depinde de context. Probabil dacă mă întrebai la 18 ani, îți spuneam că îmi place marea”, a spus cu sinceritate Connect-R pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, artistul s-a schimbat destul de mult în ultimii ani. Relu Mihalache și-a perfecționat destul de tare și stilul muzical,. Când vorbește despre viața sa întotdeauna îl pomenește pe Dumnezeu, considerându-se o persoană religioasă.

Cel mai recent succes muzical al lui Connect-R se intitulează „Insomnie”, o melodie lansată împreună cu Johny Romano în urmă cu două săptămâni.

 

ADVERTISEMENT