Life

Deși s-a certat cu Zmărăndescu, TJ Miles are un alt rival la Survivor România: „Aș vrea să plece”

Cu toate că există mari animozități între TJ Miles și Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România, tiktoker-ul își dorește ca altcineva să iasă din show.
01.03.2022 | 20:36
Desi sa certat cu Zmarandescu TJ Miles are un alt rival la Survivor Romania As vrea sa plece
TJ Miles nu vrea ca Zmărăndescu să plece de la Survivor România, deși s-au jignit reciproc. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu l-a pus la zid pe TJ Miles în consiliul de nominalizări de la Survivor România care a avut loc pe 28 februarie 2022.

Contrele dintre TJ Miles și Cătălin Zmărăndescu, analizate de Faimoșii de la Survivor România

Relația dintre cei doi este mai rece ca niciodată. Și-au spus vrute și nevrute, însă, cu toate acestea, Miles nu și-ar dori ca Zmărăndescu să plece din competiție. Acesta are un alt mare rival, în persoana lui CRBL.

ADVERTISEMENT

CRBL i-a dat dreptate lui Cătălin în privința monologului pe care l-a susținut la consiliu, explicându-le Faimoșilor cât de dificil este exilul. Cântărețul nu a fost de acord cu punerea în scenă a argumentelor sportivului, spunând că a fost ușor patetic și teatral.

„Sunt de acord cu el în proporție de 70-80%. Nu-s de acord cu teatrul lui. Colegii mei au fost atenți la teatru, nu la mesajul lui legat de acest exil”, este comentariul făcut de CRBL, după show-ul lui Zmărăndescu, care a aruncat câteva pietre pe jos arătându-le colegilor că în exil a stat pe o stâncă.

ADVERTISEMENT

Laura Giurcanu a fost mirată de gestul lui Cătălin, spunând că se aștepta să fie mai rezistent psihic în acest reality. „Mă așteptam să aibă altă forță psihică. Forța fizică nu i-o contestă nimeni”, a adăugat Laura Giurcanu la testimoniale, în show-ul de la PRO TV.

Și Cătălin a avut câteva remarci de făcut după confruntarea pe care a avut-o cu colegii săi. Cele mai multe au fost cu referire la persoana lui TJ Miles. A spus că de multe ori se întreabă ce caută în echipă cu anumite vedete, repetând că TJ nu îi spune nimic, oricât de celebru ar fi pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

TJ: „Aș vrea să plece CRBL”

„TJ are o perversitate foarte mare. Îi e frică de faptul că o să i se strice imaginea”, a comentat Zmărăndescu.

Declarația-surpriză a venit din partea lui TJ. Acesta a pus reacția nervoasă a lui Zmărăndescu pe seama lipsei de hrană și crede că va reveni la vechiul Cătălin. Marele său rival este, de fapt, CRBL: „Aș vrea să plece CRBL. Sunt sigur că Zmărăndescu s-ar schimba dacă ar avea mâncare. CRBL este în continuare abuziv cu vorbele”.

ADVERTISEMENT