Sport

„Designer-ul” Jovan Markovic! Atacantul Universității Craiova și-a personalizat un trening pe gustul său pentru fani. Foto

Fotbalul nu este singura pasiune a lui Jovan Markovic. Atacantul Universității Craiova și-a personalizat un trening special pentru fanii săi.
22.02.2023 | 15:59
Designerul Jovan Markovic Atacantul Universitatii Craiova sia personalizat un trening pe gustul sau pentru fani Foto
Jovan Markovic a creat un trening special pentru fanii săi. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Jovan Markovic și-a rezervat o parte din timpul liber pentru a crea un trening pe gustul său. Titular în patru dintre cele cinci meciuri ale Universității Craiova din 2023, atacantul în vârstă de 21 de ani caută să marcheze pentru formația din Bănie, care va înfrunta FC Voluntari duminică, de la ora 17:45.

Jovan Markovic, atacantul Universității Craiova, a creat un trening special pentru fani

Universitatea Craiova traversează o perioadă bună în SuperLigă, iar oltenii și-au asigurat matematic prezența în această ediție de play-off. Suporterii „alb-albaștrilor” au avut așteptări mari de la Andrei Ivan și Jovan Markovic, jucători de bază la trupa lui Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Jovan Markovic își împarte timpul între familie și fotbal, fiind tatăl unui băiat de la începutul lunii septembrie. „Perla” din ofensiva Universității Craiova este pasionat și de fashion, iar acesta și-a creat chiar și un model de trening personalizat pentru fanii săi.

Atacantul Universității Craiova și-a distribuit creația proprie pe rețelele de socializare, fiind mândru de rezultatul final. Jovan Markovic a ales să fie modelul treningului creat pentru fanii săi, care așteaptă să îl vadă marcând pe vârf pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT
Jovan Markovic a creat un trening special pentru fanii săi
Jovan Markovic a creat un trening special pentru fanii săi

Eugen Neagoe l-a trecut pe Jovan Markovic pe cântar: „Dacă mă afectau, mă lăsam de mult”. Greutatea la care trebuie să ajungă „perla” Universității Craiova

De-a lungul timpului, Jovan Markovic a fost monitorizat atent de către olteni, din cauza problemelor cu greutatea. În stagiul de pregătire din Antalya efectuat în această iarnă, jucătorul alb-albaștrilor a mărturisit că a venit doar cu 200 de grame în plu, după sărbătorile de iarnă.

„Am 200 de grame în plus. Serios. Poate să mă critice non stop, nu mă afectează. Dacă mă afectau, mă lăsam de mult. (Întrebare: Știi că și brazilianul Ronaldo era mai grăsuț?) Și el era cel mai bun, nu? Așa sunt și eu. Eu mă simt foarte bine, tot timpul m-am simțit bine, dar ei tot timpul mă critică, dar asta e treaba lor.

ADVERTISEMENT

Ne-am pregătit bine cu toții. E foarte bine, mă înțeleg foarte bine cu el, este un antrenor foarte bun și sper să facem treabă împreună. Vreau să joc cât mai mult, să marchez cât mai mult și să câștigăm cât mai multe meciuri ca să ne clasăm cât mai sus. La națională, dacă decide Mister să mă ia, eu sunt binevenit, dacă am convins”, a declarat Jovan Markovic.

Mihai Rotaru a lămurit misterul în cazul lui Jovan Markovic la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit greutatea optimă la care trebuie să ajungă internaționalul de tineret. Finanțatorul Universității Craiova a dezvăluit că jucătorul juveților a are câteva kilograme în plus.

ADVERTISEMENT

„Greutatea lui optimă este 89,5 kilograme. Noi l-am predat în luna iulie sau începutul lui august cu 89,3 kilograme. Atât avea atunci. În acest moment, Markovic are 92,1, față de acum o lună. Dar trecând acum trei săptămâni chiar la 93.

Deci, el a crescut de la 89,3 la 93, iar în ultimele 3 săptămâni a slăbit la 92,1. El este în acest moment cu 2 kilograme și ceva peste greutatea lui optimă. Asta este realitatea, dar cu un trend bun în sensul în care în ultimele 3 săptămâni a slăbit aproape un kilogram. Ne are voie să aibă peste greutatea optimă”, a spus Mihai Rotaru.

  • 22 de meciuri a jucat Jovan Markovic pentru Universitatea Craiova în acest sezon
  • 3 goluri a marcat în tricoul alb-albastru
  • 1,2 milioane de euro este cota de piață a atacantului

  • Cota BETANO pentru U Craiova: 2,27 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT