Life

Designerul Mirela Novak dezvăluie ce li s-a cerut invitaților la Balul patronat de Prințul Albert de la Monaco! Cum arată invitația

La Hotelul Hermitage din Monte Carlo are loc celebrul bal patronat de Prințul Albert de la Monaco! Mirela Novak dezvăluie ce trebuie să poarte la bal domnii și doamnele, care sunt invitate.
25.06.2022 | 13:55
Designerul Mirela Novak dezvaluie ce li sa cerut invitatilor la Balul patronat de Printul Albert de la Monaco Cum arata invitatia
Cum arată invitația nominală la Balul patronat de Prințul Albert de Monaco. Designerul Mirela Novak se află deja acolo. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Designerul român Mirela Novak a pășit luna trecută, pe covorul roșu de la Cannes, iar pe 25 iunie va participa la balul patronat de Prințul Albert de la Monaco, unde se reunește lumea bună. La Festivalul de la Cannes, designerul Mirela Novak și-a prezentat și colecția Houte Couture, într-un cadru uluitor și plin de farmec, în Hotelul Hermitage, Monte-Carlo.

Designerul Mirela Novak dezvăluie ce le-a cerut invitaților la bal, Prințul Albert de Monaco

Românca Mirela Novak, care este invitată la balul care se desfășoară sub patronajul Prințului Albert de Monaco din 25 iunie, dezvăluie că doamnele trebuie să poarte rochii de bal cu tiara sau diademă. Iar domnii, trebuie să vină îmbrăcați în costum alb sau uniformă militară de ceremonie. Acest dress code este obligatoriu, pentru toate personalitățile care se află pe lista invitaților, la celebrul bal cu tradiție.

ADVERTISEMENT

”Toate persoanele invitate la bal trebuie să respecte dress code-ul impus. Doamnele trebuie să vină îmbrăcate în celebrele rochii de bal cu tiara sau diademă. Iar domnii și ei au de respectat ținuta, să fie una de  ceremonie”, a declarat pentru FANATIK, designerul Mirela Novak.

Și-a prezentat colecția la Festivalul de la Cannes

Românca nu este la primul contact cu lumea bună. Mirela Novak a mai mers la Festivalul de la Cannes și, la ediția de anul acesta, unde a atras atenția cu o rochie sexy, elegantă, de culoare verde.

ADVERTISEMENT

Vestimentația a fost realizată chiar de ea. De altfel, aceasta și-a prezentat și colecția Houte Couture, într-un cadru uluitor și plin de farmec, în Hotelul Hermitage din Monte-Carlo.

Mirela Novak
Așa a fost îmbrăcată Mirela Novak pe covorul roșu de la Cannes. Sursa foto: arhiva personală.

Designerul român a pășit pentru prima dată pe covorul roșu de la Cannes în anul 2016, când și-a prezentat și colecția de rochii de seară și a îmbrăcat-o și pe artista Natalia Kapchuk. La Cannes a mai fost și în 2018.

ADVERTISEMENT

”Festivalul de Film de la Cannes este unul dintre cele mai strălucitoare covoare roșii din lume, al doilea după Oscar și GALA MET, în ceea ce privește patosul și amploarea.

Vedetele de top zboară de la Hollywood și călătoresc din toată Europa pentru a urca acele trepte roșii. Ani la rând am urcat acele trepte si cunosc emoția și o retrăiesc de fiecare dată”, a declarat pentru FANATIK, a declarat Mirela Novak.

ADVERTISEMENT

Balul Prințului Albert are loc pe 25 iunie la Hotel Hermitage

„Marele Bal al Prinţilor şi Prinţeselor” la care participă și designerul român Mirela Novak are loc în data de 25 iunie, la Hotelul Hermitage din Monte-Carlo. Evenimentul se deschide cu o expoziție de aruncare a drapelului, în Piața Casino-ului. Totul este organizat minuțios, iar invitații au un program strict de respectat.

Invitații sunt așteptați în fața Hotelului Hermitage la ora 19.10 și, după primirea pe covorul roșu, are loc un cocktail de bun venit pe tema visului nopții de vară. Ulterior, Marele Bal va fi deschis de Orchestra Națională a Armatei Italiene.

Cina va fi preparată de Philippe Joannes, MOF și director de evenimente culinare. În timpul mesei va avea loc un spectacol, iar ringul de dans este deschis aproape de miezul nopții. Un DJ va anima atmosfera, însă va avea loc și un show de balet.

„Marele Bal al Prinţilor şi Prinţeselor” de la Monte Carlo are și un scop caritabil: o parte din fondurile strânse în timpul galei vor fi donate Fundației Princess Grace de Monaco.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de...
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de căldură din istorie. Vom resimți temperaturi de peste 45 de grade
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
Apple, avertisment pentru clienții din 98 de țări. Sunt vizați utlizatorii de iPhone
Apple, avertisment pentru clienții din 98 de țări. Sunt vizați utlizatorii de iPhone
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului....
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici