Sport

Veşti bune pentru Dinamo! Flavius Stoican va avea la dispoziţie încă un atacant, revenit după accidentare. Exclusiv

Flavius Stoican va avea la dispoziţie o nouă soluţie în ofensivă. FANATIK a aflat că Desire Azankpo revine la pregătiri după accidentarea suferită în urmă cu 10 zile.
19.02.2022 | 17:39
Vesti bune pentru Dinamo Flavius Stoican va avea la dispozitie inca un atacant revenit dupa accidentare Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a rezolvat pe ultima sută de metri criza atacanţilor din lotul lui Flavius Stoican. Vlad Morar a semnat deja cu “câinii”, în timp ce Christian Irobiso aşteaptă decizia comisiei pentru a deveni jucător liber, fiind înţeles cu Dinamo.

Veşti bune pentru Dinamo! Flavius Stoican îl va avea la dispoziţie pe Segbe Azankpo, revenit după accidentare

Din informaţiile noastre, antrenorul lui Dinamo va avea la pregătiri încă un atacant săptămâna viitoare. Desire Azankpo, accidentat după confruntarea pierdută de “câini” la Botoşani, scor 0-4, va reveni în România.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că francezul se va întoarce în România zilele următoare, însă nu va fi apt pentru confruntarea cu Rapid. Cel mai probabil, el va putea reveni pe teren în confruntarea cu Sepsi, din penultima etapă a sezonului regulat.

Azankpo, împrumutat până în vară la “câini”! S-a accidentat după primul meci jucat

Desire Segbe Azankpo a fost împrumutat în această iarnă de la formaţia de ligă secundă franceză, Dunkerque. Atacantul a semnat un contract valabil 6 luni cu Dinamo, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. 

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 28 de ani a debutat în confruntarea cu FC Botoşani, meci disputat pe 7 februarie. El a evoluat 45 de minute în meciul pierdut de “câini” cu 0-4 şi s-a remarcat doar printr-un cartonaş galben, încasat în minutul 77 al meciului.

Segbe Azankpo, în meciul Botoşani - Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
Segbe Azankpo, în meciul Botoşani – Dinamo. Sursa: sportpictures.eu

Dinamo s-a întărit în ofensivă! Stoican are la dispoziţie 5 atacanţi

Apoi s-a accidentat şi a plecat în Franţa la recuperare. Internaţionalul din Benin a marcat un singur gol în acest sezon, în care a bifat 17 prezenţe pentru Dunkerque, în a doua ligă franceză.

ADVERTISEMENT

După venirile lui Vlad Morar şi Christian Irobiso, Flavius Stoican va avea la dispoziţie mai multe soluţii pe faza ofensivă. Până acum, greul a fost dus de Mirko Ivanovski, pentru multe meciuri fiind singurul vârf apt al lui Dinamo.

Dinamo l-a adus în această iarnă şi pe Dusan Celar. Atacantul sârb a evoluat mai mult pentru echipa CFR Cluj II în prima parte a campionatului şi sunt şanse mici să se impună ca titular la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Azankpo, jucător polivalent pe fază ofensivă

Desire Azankpo a preluat numărul 9 la Dinamo, iar un mare avantaj este că poate juca atât ca atacant central, cât şi în aripă. Flavius Stoican a declarat în momentul în care a jucătorul a semnat că polivalenţa lui este un avantaj important:

“Mi-a plăcut că poate juca pe toate cele trei poziții din față. Atacant central sau pe bandă. Un jucător care ne poate ajuta”, a spus Stoican.

Dinamo mai are de disputat trei meciuri din sezonul regulat. “Câinii” vor evolua sâmbăta viitoare de la ora 20:30 împotriva Rapidului, în derby-ul care se va disputa pe Arena Naţională.

  • 5 atacanţi are Dinamo în lot
  • 28 de ani are Desire Azankpo

 

ADVERTISEMENT