News

Despăgubiri de la Primăria Sectorului 4 pentru cei cu mașinile avariate de furtună

Despăgubiri de la Primăria Sectorului 4 pentru cei cu mașinile avariate de furtuna care a lovit Bucureștiul
12.06.2021 | 11:44
Despăgubiri de la Primăria Sectorului 4 pentru cei cu mașinile avariate de furtună
Vești bune pentru cei cu mașinile avariate de furtună în Sectorul 4. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru proprietarii de mașini avariate în urma ploii torenţiale care s-a abătut peste București în urmă cu nici 24 de ore.

Primăria Sectorului 4 a transmis că îi sprijină pe aceștia să-şi recupereze daunele, precizând că șoferii se pot adresa Primăriei, care, în funcţie de specificul fiecărei situaţii, va identifica soluţii pentru acoperirea costurilor de reparaţii.

ADVERTISEMENT

Despăgubiri de la Primăria Sectorului 4 pentru cei cu mașinile avariate de vijelie

”Cetăţenii Sectorului 4 care în urma furtunii violente de ieri după-amiază au suferit pagube la autoturisme vor fi sprijiniţi în procedura de recuperare a daunelor pe care ploaia şi vântul puternic le-au produs maşinilor parcate pe domeniul public.

Toţi proprietarii de maşini aflaţi în această situaţie se pot adresa Primăriei Sectorului 4, care, în funcţie de specificul fiecărei situaţii, va identifica soluţii pentru acoperirea costurilor de reparaţii a autovehiculelor avariate”,  au spus reprezentanții Primăriei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, toți cei ale căror maşini au fost avariate sunt rugaţi ca începând de luni, 14 iunie, orele 08.00, să apeleze call-center-ul Primăriei Sectorului 4.

O pot face la numărul de telefon 021.9441. Aici, operatorii le vor explica paşii ce trebuie parcurşi pentru întocmirea dosarelor de despăgubire.

„Aşa cum am făcut de fiecare dată, comunitatea sectorului 4 este unită şi în faţa fenomenelor meteo extreme din această perioadă.

ADVERTISEMENT

Suntem aşadar împreună şi la bine, dar mai ales la greu şi niciunul dintre proprietarii maşinilor avariate ieri după-amiază nu va fi lăsat în urmă!

Fiecare dintre ei va primi sprijin din partea primăriei, pentru a-şi repara autovehiculele personale”, a declarat Daniel Băluţă, primarul sectorului 4.

Vă readucem aminte că, în urma ploii torenţiale şi din cauza vântului puternic, mai mulţi copaci din sectorul 4 au fost doborâţi la pământ blocând chiar şi accesul pe anumite străzi din sector.

ADVERTISEMENT

Aceștia au fost îndepărtaţi de angajaţii Totul Verde S.A. care au intervenit pentru eliberarea drumurilor.

Pentru înlăturarea efectelor furtunii, la acţiune au participat şi reprezentaţi ai societăţii Apa Nova care au intervenit cu mai multe echipaje  şi au îndepărtat apa  din pasaje, de pe bulevarde sau străzi principale şi secundare, precizează Primăria Sectorului 4.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri