Life

Despărțire neașteptată în showbiz! Lino Golden a rupt relația cu Andra Ghinea, cu care era logodit

27.08.2020 | 13:12
Despartire neasteptata in showbiz Lino Golden a rupt relatia cu Andra Ghinea cu care era logodit
Lino Golden s-a despărțit de Andra Ghinea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lino Golden și Andra Ghinea s-au despărțit! Cântărețul cunoscut pentru hit-ul „Panamera” nu o mai urmărește pe rețelele de socializare pe fata cu care s-a și logodit, al cărei chip și l-a tatuat pe braț când băteau fluturii în stomac!

Lino Golden și Andra Ghinea s-au separat

Un alt semn care indică în mod clar o ruptură între cei doi tineri este faptul că artistul a șters pozele în care apărea alături de Andra.

ADVERTISEMENT

Despărțirea dintre cei doi este una destul de ciudată, având în vedere că oriunde apăreau afișau imaginea unui cuplu perfect. Erau mereu zâmbitori, iar dragostea dintre cei doi era atât de mare încât, așa cum am mai spus mai sus, s-au logodit, iar artistul a făcut un tatuaj de dragul partenerei sale.

În urmă cu ceva timp, Lino a povestit pe vlogul său motivul pentru care a ales să își tatueze chipul iubitei sale.

ADVERTISEMENT

„Am decis să o tatuez pe Andra Ghinea pe mine și am doar persoane importante tatuate pe mine: mama, tata, Alex Velea și acum a venit rândul Andrei. Sper că v-am lămurit”, spunea Golden când nu exista niciun semn că peste cei doi s-au adunat norii de furtună.

Fosta iubită a cântărețului, pasionată de modă

Iubita cântărețului ”adoptat” de Alex Velea, a cărei popularitate este destul de mare pe Instagram, numărând peste 200.000 de urmăritori, este o tânără pasionată de modă, marele ei vis este acela de a deveni o creatoare de haine recunoscută.

ADVERTISEMENT

De altfel, de acest business s-a apucat destul de serios, iar pe conturile ei de socializare își promovează destul de frecvent ideile, primind numeroase aprecieri.

Nu se știe încă din ce motiv s-ar fi separat cei doi, căci până la această oră nu există nicio confirmare, însă faptul că nu se mai urmăresc pe Instagram, iar Lino a șters pozele cu ea indică foarte clar că ceva s-a întâmplat acolo.

ADVERTISEMENT