Life

Despărțire neașteptată după Survivor România. Un Faimos a fost părăsit de iubită: „Nu mai suntem împreună”

Un Faimos de la Survivor România a dezvăluit că este singur. Concurentul din Republica Dominicană a fost părăsit de iubită după terminarea filmărilor de la Kanal D.
23.07.2021 | 23:11
Despartire neasteptata dupa Survivor Romania Un Faimos a fost parasit de iubita Nu mai suntem impreuna
Despărțire neașteptată după Survivor România. Un Faimos a fost părăsit de iubită: „Nu mai suntem împreună”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Este vorba de Cosmin Stanciu, care a dezvăluit despărțirea neașteptată în timpul unui live avut cu Cucu, pe Instagram, după ce a fost întrebat în repetate rânduri de ce întâmplă cu iubita sa, Laura.

Faimosul și tânăra nu apar deloc împreună pe rețelele de socializare, lucru care i-a pus pe gânduri pe internauți. Într-un final fostul participant de la Survivor România a recunoscut că nu mai are iubită.

ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu s-a arătat dezamăgit de situația prin care trece, subliniind faptul că cea care a pus capăt poveștii de dragoste este Laura, după numai câteva luni de relație.

Cosmin Stanciu de la Survivor România s-a despărțit de iubita sa, Laura

Cei doi erau la început de drum atunci când Faimosul a luat decizia de a pleca în competiția sportivă de la Kanal D, unde din păcate, a fost eliminat din cauza unor probleme medicale.

ADVERTISEMENT

„Mă întreabă cineva dacă am iubită, cineva mă întreabă dacă le arăt poze cu Laura, Laura fiind iubita mea, și acum, dacă mai am iubită.

Poze cu Laura nu aș fi trimis niciodată pentru că nu e ea genul să apară la televizor sau în media. Dar, răspund la cealaltă întrebare, nu, nu mai am iubită.

ADVERTISEMENT

Nu mai suntem împreună, așa că nici nu pot să trimit poze că nu mai suntem împreună”, a dezvăluit Cosmin Stanciu într-un live de pe pagina sa de Instagram.

În altă ordine de idei, fostul Faimos de la Kanal D susține că este un familist convins și abia așteaptă să se așeze la casa sa. Fostul participant se vede căsătorit și visează să găsească femeia potrivită pentru a face acest pas.

ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu, un familist convins. Faimosul de la Survivor România vrea un copil

Totodată, Cosmin Stanciu a vorbit și despre momentul în care va deveni tată, precizând că nu concepe viața fără a aduce pe lume un copil, dar asta numai dacă găsește persoana cu care să rezoneze.

„Mă întreabă cineva dacă aș vrea să am copil. Bineînțeles, cred că oricine își dorește copil. Eu îmi doream copil de mult, dar nu am găsit persoana cu care să fac asta.

Da, îmi doresc de mult timp și cu siguranță o voi face atunci când voi găsi persoana potrivită. În rest, nu m-aș înhăma la așa ceva dacă nu e persoana care trebuie”, a completat fostul Faimos.

Cosmin Stanciu nu-și caută nicio iubită în momentul de față și așteaptă să vină totul de la sine, mărturisind că nu are neapărat o tipologie de femeie pe care să o caute.

ADVERTISEMENT