Life

Despărțire neașteptată în familia Chefi la cuțite. Unul din concurenții preferați ai publicului a redevenit burlac

Despărțire cu totul neașteptată în familia Chefi la cuțite! Un fost concurent, extrem de apreciat de public, s-a separat de logodnica sa.
04.10.2021 | 15:16
Despartire neasteptata in familia Chefi la cutite Unul din concurentii preferati ai publicului a redevenit burlac
ADVERTISEMENT

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite din 2020 nu mai este împreună cu iubita lui. Chiar bucătarul a ținut să confirme zvonul care a apărut în ultima perioadă.

Ionuț a mărturisit că este din nou singur și că nu vrea să dea alte detalii despre ruptura prin care a trecut. Fostul concurent al emisiunii culinare a postat două filmulețe pe Instastory în care a explicat ce se întâmplă în viața sa personală.

ADVERTISEMENT

Bucătarul avea planuri mari cu Sabina, tânăra pe care chiar o cerue în căsătorie. Povestea lor de iubire s-a stins înainte ca aceștia să ajungă în fața altarului.

Ionuț Belei de la Chefi la cuțite 8 s-a despărțit de logodnică în urmă cu 4 luni

„Bă, oameni buni, o întrebare pe care mi-o puneți toți foarte des, dacă mai sunt sau nu cu Sabi. Nu mai sunt cu Sabina. Ne-am despărțit. Se fac patru luni de când nu mai suntem împreună. Tot primesc mesaje și am zis să vă spun dacă mai suntem sau nu împreună”, a ținut să lămurească Ionuț Belei pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ionuț a fost desemnat cel mai bun chef al sezonului 8 al concursului de gătit de la Antena 1. Concurentul nu și-a putut stăpâni emoțiile în finala care a avut loc în anul 2020 și a plâns în fața tuturor, dezvăluindu-și latura sa sensibilă.

Bucătarul a investit premiul de 30.000 de euro în posesia căruia a intrat în visul său de a avea propria afacere. După ce s-a luptat din greu să-și facă un rost în viață printre străini, Ionuț a ajuns la concluzia că trebuie să pornească un proiect pe propriile sale picioare.

ADVERTISEMENT
ionuț belei
Ionuț Belei de la Chefi la cuțite urma să se căsătorească cu Sabina. Foto: Instagram

Și-a dorit propria afacere din banii câștigați în competiție

„Doresc să mai învăț, să mai am parte de experiențe frumoase. Vreau să fac un curs de bucătărie și, de ce nu, pe viitor voi demara un proiect în care voi găti în restaurantul meu”, a declarat Ionuț Belei după ce a câștigat Chefi la cuțite sezonul 8.

Ionuț s-a confruntat în marea finală cu Maria Șandru și Roxana Blenche. Roxana a reușit să își mențină popularitatea și după terminarea competiției.

ADVERTISEMENT

Experta în preparate culinare, în special cele italienești, are propria afacere. Ba mai mult, întrucât este extrem de iubită de oameni, Antena 1 i-a oferit propriul spațiu pe micul ecran. Blenche prezintă emisiunea „Hello, Chef” în care îi învață pe telespectatori tot felul de trucuri de gătit.

ADVERTISEMENT