Life

Despărțire neașteptată în showbiz. În urmă cu o lună pozau într-un cuplu fericit pe Instagram

Nicole Scherzinger și rugbystul Thom Evans și-au spus adio după trei ani de relație. În urmă cu o lună, pozau în cuplul ideal pe Instagram.
04.02.2023 | 20:05
Despartire neasteptata in showbiz In urma cu o luna pozau intrun cuplu fericit pe Instagram
Nicole Scherzinger și Thom Evans s-au despărțit. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După trei ani de relație, în care au ieși adesea în evidență cu aparițiile lor, Nicole Scherzinger și rugbystul Thom Evans au ales să meargă pe drumuri separate. Sportivul îndurerat a fost surprins într-un bar, povestindu-le prietenilor prin ce trece.

Un cuplu celebru din showbiz s-a destrămat. Nicole Scherzinger și Thom Evans și-au spus adio

Nicole Scherzinger are o pasiune pentru sportivi, fapt demonstrat în urmă cu trei ani când, după ce s-a iubit cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton și tenismenul Grigor Dimitrov, a anunțat că are o relație cu rugbystul Thom Evans.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, cei doi amorezi au ieșit în evidență cu numeroasele dovezi de afecțiune afișate în public, dar și cu fotografiile din locațiile luxoase și exotice în care petreceau în timp ce întreaga lume își pusese viața pe pauză din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19.

Totuși, se pare că relația pasionala de dragoste a ajuns într-un punct mort, iar vestea despărțirii a fost oferită de sportiv prietenilor săi.

ADVERTISEMENT

Cum a fost surprins Thom Evans după despărțirea de Nicole Scherzinger

În ajunul Anului Nou, Nicole Scherzinger a publicat în mediul online o fotografie în care cei doi păreau îndrăgostiți și fericiți, dar la începutul săptămânii, artista a distribuit pe Instagram un mesaj ce i-a pus pe gânduri pe fanii acesteia.

„Un nou început, noi începuturi”, scria Scherzinger pe rețelele sociale.

În același timp, conform revistei The Sun, citată de publicația Ziare.com, Thom Evans a fost surprins într-un bar din vestul Londrei, în timp ce-și vărsa amarul în fața prietenilor.

ADVERTISEMENT

Fostul sportiv le-a spus acestora că s-a întors de unul singur în Marea Britanie, acolo unde va locui cu un prieten, deoarece el a renunțat la apartamentul său pentru a călători alături de Nicole Scherzinger. Totodată, artista în vârstă de 44 de ani a rămas în Los Angeles.