Life

Despărțire neașteptată. Motivul pentru care Keed de la Chefi la Cuțite și iubita sa au decis o ia pe drumuri separate

Motivul pentru care Keed de la Chefi la Cuțite și iubita sa au decis să o ia pe drumuri separate, cel puțin în amor. De ce s-au despărțit.
09.06.2023 | 23:51
Despartire neasteptata Motivul pentru care Keed de la Chefi la Cutite si iubita sa au decis o ia pe drumuri separate
Despărțire neașteptată între Keed și partenera de viață. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Keed de la Chefi la Cuțite și iubita lui și-au spus adio. Care este motivul din spatele despărțirii celor doi!

Despărțire neașteptată între Keed și partenera de viață

Keed de la Chefi la Cuțite și iubita lui s-au despărțit. Cei doi au făcut postări pe rețelele de socializare prin care au anunțat și motivul despărțirii.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Keed a scris că nu mai formează un cuplu de ceva vreme cu artistul. Cei doi s-au despărțit din cauza neînțelegerilor tot mai dese.

Fosta iubită a artistului a spus că și-au dat seama că relația lor se baza doar pe prietenie. Așa că cei doi au decis să fie prieteni în continuare!

ADVERTISEMENT

„Relația dintre mine și Kiki nu mai e, de ceva timp deja, una amoroasă, însă am realizat amândoi cât de bine ne înțelegem și funcționăm pe toate celelalte planuri.

Mă bucur enorm că am reușit și am ajuns în punctul în care să verbalizam amândoi lucrurile astea”, a transmis fosta parteneră a lui Keed.

ADVERTISEMENT

Ce vor face Keed și fosta iubită în continuare

Keed de la Chefi la cuțite și fosta iubită vor continua să lucreze împreună. Deși mulți nu ar fi de acord că este o idee bună ca foștii iubiți să fie prieteni, fostul concurent de la Chefi la cuțite și iubita lui vor să demonstreze că se poate!

Amelia, fost iubită a lui Keed, a spus că relația lor de iubire i-a făcut deseori să nu mai fie pe aceeași lungine de undă.

ADVERTISEMENT

„O să continuăm să lucrăm împreună, deci automat o sa facem multe lucruri pe care le făceam și înainte tot împreună, doar că am eliminat din ecuație singura parte care ne împiedică, de multe ori, să fim pe aceeași lungime de undă. Nu ne așteptam să înțeleagă prea multă lume lucrurile astea”, a mai scris Amelia.

ADVERTISEMENT
Tags: