Life

Totul despre despărțirea dintre Simina și Alex Zănoagă, cel mai longeviv cuplu de la Puterea dragostei. Ce se întâmplă cu copilul lor

Simina și Alex Zănoagă, cel mai longeviv cuplu de la Puterea dragostei, nu mai sunt împreună. Bruneta a vorbit cu lacrimi în ochi, într-un live pe Tiktok, despre trista separare.
07.01.2022 | 11:41
Totul despre despartirea dintre Simina si Alex Zanoaga cel mai longeviv cuplu de la Puterea dragostei Ce se intampla cu copilul lor
Simina și Alex Zănoagă, foști concurenți la Puterea dragostei. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Simina și Alex Zănoagă, cuplul format în primul sezon al emisiunii Puterea dragostei, nu trec prin cea mai bună perioadă a relației lor.

Cei doi s-au despărțit de curând, iar dovadă stau live-urile pe care le-a făcut în ultima vreme Simina, în care apare mereu singură.

ADVERTISEMENT

Pe contul personal de Instagram al vedetei, bruneta postează fotografii și videoclipuri fără Alex, cele mai multe altăuri de copil, rodul iubirii lor.

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea dragostei, probleme în paradis

Cei doi nu au confirmat oficial despărțirea, deci nu se cunosc nici motivele care au dus la ruptură, însă persoanele care îi cunosc, dar și fanii, intuiesc despre ce e vorba la mijloc.

ADVERTISEMENT

Se pare că viața de familie și-a pus amprenta asupra poveștii lor de iubire. Cei doi nu s-au mai înțeles în ultima vreme. Se luau de la orice. Despărțirea aceasta ar putea fi una temporară în opinia multora. Fanii foștilor concurenți de la Puterea dragostei cred că se vor împăca după ce vor realiza ce trebuie să repare pentru ca relația lor să funcționeze mai bine.

Potrivit imaginilor publicate pe rețelele de socializare, copilul este mai mult în grija Siminei. Micuțul apare des în clipuri alături de îngerașul ei.

ADVERTISEMENT

Există și o altă teorie cu privire la criza sentimentală prin care trec aceștia. Jurnalista Cornelia Ionescu, care îi cunoaște foarte bine pe amândoi, este de părere că s-ar putea ca la mijloc să fie o strategie de imagine pentru ca aceștia să mai apară în presă, având în vedere că nu au mai apărut de mult în spațiul public.

Bruneta a plâns într-un live de pe Tiktok

Vestea despărțirii i-a luat pe toți prin surprindere, cu atât mai mult cu cât amândoi au spus de nenumărate ori că vor să mai aibă un copil.

ADVERTISEMENT

Într-un live pe care l-a făcut zilele trecute pe Tiktok, Simina Loica a izbucnit în plâns. N-a putut să-și mai ascundă starea sufletească. Cineva a întrebat-o ce a pățit, însă tânăra a preferat să țină totul pentru ea.

„Ce-ai pățit? Fără caterincă”, a întrebat-o cineva pe Simina observându-i lacrimile. „Nimic… nu pot să zic pe live”, a răspuns spășită Simina, ascunzând în mod evident ceva.

Cu siguranță cei doi vor clarifica la un moment dat ce s-a întâmplat între ei. Simina și Alex au mai avut neînțelegeri, dar de fiecare dată au știut să le depășească și s-au împăcat repede.

ADVERTISEMENT