Life

Despărțire-șoc: Grasu XXL și Laura Andreșan au pus capăt poveștii de iubire după 12 ani

13.12.2020 | 15:52
Despartiresoc Grasu XXL si Laura Andresan au pus capat povestii de iubire dupa 12 ani
Despărțire-șoc: Grasu XXL și Laura Andreșan au pus capăt poveștii de iubire după 12 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

O nouă despărțire șochează lumea mondenă pe final de an. Grasu XXL (39 de ani) și Laura Andreșan (38 de ani) au luat decizia de a pune capăt poveștii de iubire, în ciuda faptului că erau împreună de 12 ani și au o fetiță în vârstă de un an și jumătate. 

Rapperul și-a dorit ca lumea să afle vestea separării chiar de la ei, motiv pentru care a făcut o postare scurtă și la obiect pe rețelele de socializare. Artistul și partenera sa de viață au rămas în relații de prietenie, mulțumită copilei pe care o vor crește împreună și de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Hip-hop-ul, pe numele din buletin Dragoș Nichifor, nu a dorit să ofere mai multe informații despre motivul rupturii dintre el și Laura Andreșan, cerându-le fanilor din mediul online să-i respecte intimitatea.

Grasu XXL și Laura Andreșan și-au spus „Adio” după 12 ani de relație

„Știți că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl știți de la mine și de la Laura.

ADVERTISEMENT

Nu din presă sau de altundeva. Eu și Laura ne-am despărțit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiță pe care o să o creștem împreună.

Astfel, v-aș ruga să ne respectați intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grasu XXL pe pagina de Instagram, postarea fiind distribuită și de fosta sa iubită, Laura Andreșan.

ADVERTISEMENT

Cei doi artiști nu sunt la prima despărțire, drumurilor lor separându-se și în urmă cu foarte mulți ani când erau la începutul relației amoroase. La momentul respectiv aveau inclusiv planuri de nuntă, care din păcate, nu s-au mai concretizat.

Relația dintre Grasu XXL și Laura Andreșan nu a fost una perfectă, însă a fost discretă și ținută departe de ochii curioșilor. Rapperul și fosta actriță și-au întemeiat o familie, mărturisind în urmă cu ceva timp că sarcina a fost atent planificată.

ADVERTISEMENT

Vedeta este o mămică foarte fericită și implicată în creșterea fiicei sale, așa cum arată imaginile postate chiar de ea pe rețelele de socializare. Fosta jurnalistă de la ziarul „Curentul” pozează mereu cu zâmbetul pe buze, însă se pare că realitatea a fost cu totul alta în relația cu Grasu XXL.

ADVERTISEMENT