Life

Despărțire șoc în showbiz-ul românesc. Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au separat

Despărțire șoc în showbiz-ul românesc. Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au decis să o ia pe drumuri separate, la doar câteva luni după ce au devenit părinți.
11.03.2023 | 11:11
Despartire soc in showbizul romanesc Andreea Antonescu si Victor Vrinceanu sau separat
Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit. Artista anunța anul trecut că are o relație cu jurnalistul, iar cu această ocazie, tot atunci, ea le dezvăluia fanilor săi că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Nimeni nu avea să știe însă că povestea de dragoste dintre cei doi va fi atât de scurtă.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară la finele anului trecut și se părea că artista era atunci împlinită. Deși iubitul ei, Victor Vrînceanu a susținut-o pe tot parcursul sarcinii, iar cei doi păreau extrem de fericiți împreună, iată că ceva nu a mai funcționat.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor săi că este o femeie singură și că ea și Victor Vrânceanu au decis să se despartă. În ceea ce privește motivele care au dus la separarea celor doi, Andreea Antonescu susține că a fost vorba despre o nepotrivire de caracter.

De asemenea, artista a făcut un apel la respectarea intimității și a mai adăugat că nu vrea să mai discute despre acest subiect și despre alegerea făcută. Pe de altă parte, ea a explicat că ambii foști parteneri vor continua să facă eforturi majore pentru creșterea fiicei lor.

ADVERTISEMENT

Mesajul postat de Andreea Antonescu

”Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină de prima pagină, ci doar nepotrivire de caracter!

Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect”, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Postarea artistei vine la doar câteva ore distanță după ce aceasta a publicat mai multe imagini cu fiica ei în care părea cât se poate de fericită, lucru care e generat confuzie în rândul fanilor, având în vedere că lucrurile păreau că merg perfect în viața ei.

Menționăm faptul că Andreea Antonescu este o persoană extrem de activă pe conturile de socializare, însă de cealaltă parte, fostul ei iubit, Victor Vrînceanu, este rezervat când vine vorba de viața personală. Acesta nu este prea activ pe internet, spre deosebire de fosta lui iubită.

ADVERTISEMENT

Dacă Andreea Antonescu este artistă și de asemenea, a participat și la America Express alături de Andreea Bălan, el este jurnalist, cu o experiență largă în spate, iar în prezent ocupă funcția de redactor șef al unui cunoscut site de știri mondene din România.

ADVERTISEMENT