Life

Despărțire șoc în showbiz-ul românesc! Și-au spus adio după 12 ani de relație. Ea a confirmat separarea. ”S-au creat tensiuni”

O altă despărțire surprinzătoare are loc în lumea showbiz-ului românesc. După 12 ani de relație, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.
03.06.2024 | 09:15
Despartire soc in showbizul romanesc Siau spus adio dupa 12 ani de relatie Ea a confirmat separarea Sau creat tensiuni
Despărțire șoc în showbiz-ul românesc. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Despărțire șoc în showbiz-ul românesc! După 12 ani de relație, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Despărțire șoc în showbiz-ul românesc, și-au spus adio după 12 ani de relație

Marina Almășan și George Cornu au decis să pună punct relației, după mai bine de 12 ani împreună. Chiar dacă păreau un cuplu solid și puternic, relația lor a început să se răcească în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Marina Almășan și George Cornu s-au despărțit după 12 ani de relație, ultimii ani fiind mai mult „inerțiali”, conform celor de la Cancan.ro. 

Unul dintre motivele care au condus la despărțire a fost faptul că relația la distanță cu timișoreanul George Cornunu nu mai era pe placul prezentatoarei, care își dorea ca acesta să fie alături de ea. Dar George nu a fost foarte hotărât în privința mutării la București.

ADVERTISEMENT

De asemenea, se zvonește că omul de afaceri era gelos de fiecare dată când prezentatoarea TV îl menționa în interviuri sau pe rețelele de socializare pe fostul soț, Victor Socaciu, care a decedat în 2021.

„Nimic spectaculos. Traversez demult o etapă a vieții pe care o întâlnim des, în jurul nostru. După despărțirea dureroasă de Victor, am riscat să mă implic într-o relație la distanță, cu un om de care m-a apropiat faptul că trăisem despărțiri similare, datorate unei terțe persoane.

ADVERTISEMENT

Am crezut că vom avea forța să înfruntăm distanța. Ne-am fost loiali unul altuia. Și ne-am sprijinit reciproc, fiecare în felul său. După plecarea din țară a fiului meu, acum doi ani, singurătatea a devenit și mai apăsătoare, sporadicele noastre întâlniri nereușind din păcate să suplinească acest gol”, a mărturisit Marina Almășan pentru Cancan.ro.

Marina Almășan și George Cornu au decis să pună punct relației: „Ultimii ani din cei 12 au fost mai mult inerțiali”

După plecarea fiului ei în străinătate, Marina a resimțit o puternică singurătate, astfel că și-ar fi dorit ca partenerul ei să fie mai aproape de ea. Însă George Cornu nu a luat „taurul de coarne” și nu s-a mutat în capitală, alături de vedetă.

ADVERTISEMENT

„Au ieșit la iveală nepotriviri ignorate la început. S-au creat tensiuni felurite, alimentate în principal de neputința lui de a lua taurul de coarne, pentru a se stabili la București. Diversele  motive invocate au devenit din ce în ce mai greu de acceptat…Ultimii ani din cei 12 au fost mai mult inertiali, lucru lesne de observat pentru cineva, atent la nuanțele relatărilor mele din spațiul public. Sper însă din tot sufletul ca presa să nu transforme aceasta răcire a unei relații, într-un subiect de scandal. Căci nu este. Și le multumesc de pe acum colegilor jurnaliști pentru tact”, a declarat Marina Almășan în exclusivitate, pentru sursa citată.

Cu toate acestea, prezentatoarea Tv îi este recunoscătoare omului de afaceri pentru tot ce au trăit împreună și speră să rămână prieteni și să se sprijine reciproc în continuare.

„Cu sigurantă, cei 12 ani vor deveni o prietenie,  care ne va ajuta pe amândoi să străbatem în continuare ceea ce i-a hărăzit Destinul fiecăruia dintre noi. Amintirile comune rămân. Îi sunt recunoscătoare lui Georgică pentru multe lucruri. Sper că și reciproca e adevărată. Iar el știe, cunoscându-mă bine, că, oricând va avea nevoie de ajutor sau susținere, va găsi în mine un prieten de nădejde. La fel și copiii lui, care au crescut, asemeni alor mei, sub ochii noștri”, a declarat Marina Almășan pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României