Life

Despărțire surprinzătoare în lumea mondenă. Anunțul vedetei Kanal D: ”Am rămas doar amici”

15.07.2020 | 20:48
Despartire surprinzatoare in lumea mondena Anuntul vedetei Kanal D Am ramas doar amici
ADVERTISEMENT

O nouă despărțire a luat prin surprindere showbiz-ul autohton după ce un cuplu renumit și-a spus adio, relația lor transformându-se într-una de prietenie. Yamato Zaharia, fostul concurent al show-ului „Exatlon” de la Kanal D, și iubita sa, Miruna, au decis să meargă pe drumuri separate.

Luptătorul de kempo care a făcut parte din echipa Faimoșilor în sezonul cu numărul 2 și partenera sa de viață s-au despărțit definitiv, după ce în urmă cu ceva vreme au hotărât să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste. Vedeta Kanal D a mărturisit că separarea a fost una de comun acord.

ADVERTISEMENT

În plus, Yamato Zaharia a declarat că planurile de viitor pe care le aveau nu se mai îndreptau în aceeași direcție, acesta fiind motivul pentru care a luat decizia de a se despărți de frumoasa sa iubită, Miruna, alături de care a stat circa un an.

Fostul concurent Exatlon, Yamato Zaharia, s-a despărțit de iubită

„Da, este adevărat, ne-am despărțit. Nu o să dau prea multe amănunte despre motivele din spatele acestei decizii, dar cred că planurile de viitor pe care le avea fiecare dintre noi nu mai coincideau”, a spus fostul concurent de la Kanal D pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Sportivul a mărturisit că nu a fost vorba de nicio ceartă sau altceva mai grav, ci pur și simplu nu au mai fost apropiați în ultima perioadă. Yamato Zaharia a mai spus că între ei a rămas o prietenie foarte frumoasă, legându-i probabil multe amintiri.

„Am rămas amici, oricând ar avea nevoie de mine, o voi susține și, cred eu, și Miruna gândește la fel.

ADVERTISEMENT

Ne-am despărțit ca doi oameni maturi, a fost o perioadă în care nu ne-am simțit apropiați ca înainte, dar relația noastră s-a terminat, oarecum, natural.

Nu a fost vorba de nicio ceartă sau alte povești, nu am fi putut rămâne amici dacă era așa”, a mai precizat Yamato Zaharia care a lăsat de înțeles că nu este exclusă o împăcare în viitor.

ADVERTISEMENT

„Vom  vedea ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi”,  a încheiat fostul concurent de la Exatlon care i-a plătit blondinei operație de mărire de sâni și a plimbat-o prin vacanțe de lux.

 

ADVERTISEMENT