ADVERTISEMENT
Life

Despărțire-surpriză la Hollywood! Unul din cei mai doriți actori din lume e din nou burlac

Autor: Dan Suta | 21.04.2021 | 18:30
Despărțire-surpriză la Hollywood! Unul din cei mai doriți actori din lume e din nou burlac
Unul din cei mai râvniți bărbați de la Hollywood a devenit din nou burlac. Foto: Wikipedia

Despărțire neașteptată la Hollywood! Unul din cei mai râvniți actori din lume a redevenit burlac! Presa mondenă internațională notează că Zac Efron s-a separat de iubita lui, Vanessa Valladares, cu care nu de mult timp a fost văzut împreună în vacanță.

ADVERTISEMENT

Se pare că s-a lupt lanțul de iubire dintre Zac și Vanessa, relația lor având o durată de doar 10 luni.

Sex-simbolul masculin de la Hollywood și-a cunoscut partenera la un restaurant din Byron Bay în luna iunie 2020, acolo unde ea lucra ca ospătăriță.

ADVERTISEMENT

Despărțire de răsunet la Hollywood! Zac Efron și Vanessa Valladares, pe drumuri distincte

Vanessa s-a îndrăgostit iremediabil de actorul la care visează femei din întreaga lume și și-a dat demisia de la locul ei de muncă pentru a petrece mai mult timp cu acesta, notează Antena 3 Spania, citând presa de peste Ocean.

Recent, perechea a fost în vacanță în Australia, acolo unde au petrecut momente frumoase împreună, iar tânăra de 25 de ani a fost și ea implicată în anumite proiecte precum filmul „Gold”, un documentar Netflix sau „Down to Earth with Zac Efron”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Valladares i-a pregătit o petrecere surpriză de ziua lui Zac, acesta împlinind vârsta de 33 de ani în luna octombrie a anului trecut, cei doi jurându-și atunci iubire eternă. La acel party au participat câteva fețe cunoscute precum Elsa Pataky și soțul ei, la fel de celebrul actor Chris Hemsworth.

zac efron
Zac Efron și iubita lui au fost în vacanță împreună la începutul acestui an. Foto: justjared.com

Actorul muncește și locuiește în Australia de ceva timp

Nu se știe ce a dus la despărțirea dintre Zac și Vanessa, dar cert este că nu au mai fost văzuți de mult împreună și ar fi confirmat pentru apropiații lor că nu mai pot continua pe același drum, asta după ce actorul a fost dispus inclusiv să își cumpere o casă în Byron Bay unde să locuiască împreună.

ADVERTISEMENT

Actorul nu a luat încă o decizie în legătură cu viitorul său, acesta locuind în continuare în Australia, acolo unde filmează pentru „Down to Earth”, deci este exclus să se întoarcă deocamdată în Statele Unite ale Americii.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!